Cateva obiective strategice sunt vizate de formula Tudone Dumitru – Dorin Tudora/ Perpetuarea actiunilor oculte pe linia gropilor de gunoi – Ziarul Incisiv de Prahova

0
45

Exportul de cadre de la Calarasi, dauneaza grav mediului din Prahova

Increngatura de personaje sosite cu “pasaport” de Calarasi isi continua planurile oculte in Judetul Prahova si in general, in Romania.

Pe partea de gunoaie, in special, formul asigurata de vicepresedintele CJ Prahova, Tudone Dumitru, asigura perpetuarea actiunilor oculte pe linia gropilor de gunoi.

Contextul este, insa, mult mai complex, implicand diverse persoane cu functii, sau care vor fi investite, in curand, in calitati diverse, in diferiti agenti economici si entitati institutionale si care vor prelua, spre gestionare, activitatilor subsecvente, conforme cu rolurile in cauza.

Doi poli majori care asigura stabilitatea actului de coordonare a activitatilor ecologice, in plan extrinsa, in sarcina vicepresedintelui CJ Prahova, il reprezinta CONPET Ploiesti si Agentia de Protrectie a Mediului Ploiesti Prahova.

Conpet este condus de Dorin Tudora, fostul ginere al Gen. Constantin Chirila, fostul sef al I.P.J. Prahova. Acesta si-a abandonat familia si s-a reorinetat, in…. cariera, alaturi de Claudiu Colesiu.

In formula in cauza, care a exclus-o ca un pilon al defunctului PDL si om de casa si de incredere al unei personalitati, Dorin isi guverneaza, la propiu, actul de inalta tinuta manageriala si directorala, dupa o serie de aventuri, in plan personal, intre care amintim doar relatia acestuia cu doamna Ionita, sotia domnului Sorin Ionita.

De atunci, Tudora Dorin sta in asteptare si a prins, din nou, cu sprijin acordat de “noul” PDL, trenul Conpet.

In acest nou rol, gestioneaza, in formula descrisa, alaturi de alti colegi, pe filierele Calarsi, care ajung pana la echipa reinvestitului Nelu Iordache, afacerile de mediu, in judetele Prahova, Calarasi si Bucuresti.

Cateva obiective strategice sunt vizate de formula Tudone, in aceste zile:

Gropile de la Ulmeni – Clarasi, pe perimetrele fostului combinat de porci de la Ulmeni, zona in care, inca, cu succes, opereaza Florentin Pandele, coordonand o intreaga echipa, bine inchegata, cu rezultate si performante in domeniu, spectrul de colectare, transport, descarcare, revenindu-i complet edilului mentionat, care, in parteneriat cu Nelu Iordache, asigura izvorul nesecat de capitaluri, la negru.

Aceasta formula este vizata de noua echipa din Prahova, care este, in esenta, doar o noua ramificatie a caracatitei existente.

Prin noua reorientare a echipei Dumitru Tudone, se vizeaza preluarea sub control a activitatii clandestine a afacerii Ulmeni si Ecoburn.

In joc sunt implicate si companii energetice, cum este cazul Veolia, al carei manager Mihai Dogaru , vicepresedinte al Petrolul Ploiesti, este acuzat de mita.

In aceasta increngatura, rolul Conpet este unul major si genereaza, prin Dorin Tudora si legaturile sale, din interiorul si, mai ales, din exteriorul societatii, strategii de preluare, sub control, a acestui tip de activitati de petrol si gaze si energie, sector in care fenomenele de poluare au atins anumite cote de interese.

Exista, in prezent, temeri ca un coleg de-al sau, sotul Otiliei Ionescu (Enescu), inginer in cadrul firmei Purewater, ar fi inclus in formula in speta, pentru controlul circulatiei capitalurilor vizate de colectarea si (ne)reciclarea deseurilor urbane si industriale.

Rolul estential este detinut de Florin Diaconu, personaj denigrat de colegii sai din minister si de la garda de mediu, care urmeaza se fie reinvestit in functia de director al APM Prahova.

Acesta, desi a fost sanctionat, mutat, detasat, cercetat, pentru fapte grave, urmeaza sa fie repus, dupa un stagiu la Buzau, in functie, la APM Ploiesti Prahova, avand de platit cateva polite si, in special, LukOil si EcoBurn.

In ceea ce priveste Vitalia, Diaconu Florin, in formulele gestionate de caracatita evidentiata, are un alt plan, pe care il vom dezvalui in editiile noastre viitoare. (sac!).

De asemenea, culegatorii de informatrii din echipa Tudone D.-Tudora D., sub actul de inalta tinuta si comanda politica al vicepresedintelui CJ Prahova, vizeaza denigrarea unei persoane din apropierea EcoBurn, care ar fi avut o relatie extraconjugala cu “frumoasa” Andreea Sorescu.

De remarcat, insa, si desigur, de urmarit, in perioada urmatoare, relaltiile Conpet Ploiesti, cu firma NAPOVAN Distribution.

Sub amprenta spectrului de activitati legale, reprezentate de solutii complexe de securitate pentru echipamente industriale, in care clientii recomandati, pe inalte filiere politice, pe liniile UPG Ploliesti – OMV Petrom, LukOil, Rompetrol, Habbau PPS Pipelines Systems, Montubing etc, asocierea Napovan & Conpet isi pune amprenta si va constitui podul de legatura dintre actul politic, zona industrial-speciala, solutiile industriale si de mediu si mai ales, circulatia caputalurilor subsecvente, controlate de formula mentionata in acest articol si care va rostogoli intersele si sumele obtinute, doar in formulele in cauza, generand, asigurand si perpetuand un cash-flow superior si, desigur, nefiscalizat, in integralitate. Monitorizam…dar, nu numai noi…Pentru “initiate”. Vom reveni. (Cristina T.).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here