Cum ne pregătim pentru sezonul cald

0
17
Antica

Dacă capetele părului tău sunt despicate și firele au devenit plictisitoare, fragile și incolore, atunci acesta este un semn că este timpul să te gândești la restaurare. Este recomandabil să dai preferință procedurilor de la salonul de înfrumusețare Antica Hair Studio, care au mai degrabă un efect curativ decât unul cosmetic. De exemplu, netezirea și revitalizarea părului are sarcina de a pregăti părul pentru sezonul cald. Procedura regenerează activ, hrănește și hidratează părul. Acest tratament regenerant conține componente pentru refacerea părului din interior și pentru strălucire.

Procedura de laminare

Procedura de laminare a părului constă în umplerea intensă a „golurilor”. Firelor de păr li se aplică un agent de laminare special, care este un film protector cu rolul de a sigila părul și de a-l proteja de efectele nocive ale mediului. Important de știut că, laminarea nu se efectuată pe părul deteriorat excesiv și proaspăt colorat. Mai întâi sunt efectuate proceduri de umplere cu keratine și apoi se poate face și această procedură fără grijă.

Luciu sau biolaminare

Luciul sau biolaminarea este o procedură de restaurare complexă a părului de toate tipurile, cu accent pe strălucire, netezime și rezistență. După această procedură, poți fi sigur că părul nu numai că va fi doar sub protecție fiabilă, ci va fi și vindecat semnificativ. Procedura poate fi efectuată indiferent de tipul și starea părului tău.

Cocktail molecular

Procedura „Cocktail molecularconstă în utilizarea de concentrate unice, fiecare dintre ele, în funcție de ingredientul activ, ajutând la rezolvarea uneia dintre cele mai frecvente probleme. Dacă ai părul deteriorat, obosit, cocktailul molecular cu un conținut crescut de proteine ​​ va ajuta la redarea volumului și la restabilirea sa din interior. La rândul lor, ceramidele din compoziție, umplu golurile din stratul exterior al cuticulei părului, întăresc firele de păr și previn fragilitatea. Anumite cocktailuri  ajută la protejarea părului de efectele negative constante ale radiațiilor ultraviolete, umidității și temperaturilor extreme, ceea ce este extrem de important pentru o femeie modernă.

Exfolierea scalpului

Exfolierea scalpului este o procedură recomandată celor care suferă de un scalp gras, cu rădăcini uleioase și capete uscate. Peelingul ajută la curățarea filmului hidrolipidic de acumularea de produse styling, contribuie la creșterea volumului de la rădăcină. Este important ca procedura, printre altele, să nu fie contraindicată, fiind potrivită chiar și pentru adolescenți, perioada pubertății, când părul este caracterizat de seboree crescută. În general, tratamentul nu durează mai mult de o jumătate de oră, iar rezultatul după prima procedură este vizibil imediat. Curățarea scalpului cu peeling normalizează echilibrul Ph și funcționarea glandelor sebacee, îmbunătățește circulația sângelui și restabilește filmul hidrolipidic.

Tratamentul profund de hidratare și restaurare a părului la salonul de înfrumusețare Antica Hair Studio înseamnă pregătirea părului pentru sezonul cald, cu component necesare care îi mențin puterea și sănătatea. Procedura nu durează mai mult de o oră și jumătate. Mai întâi, părul este spălat bine cu șampon, apoi se aplică o mască groasă cu mișcări de masaj. Masca este distribuită uniform pe toată lungimea părului, lăsând să acționeze un anumit timp și apoi este bine spălată cu apă caldă. Efectul este imediat vizibil: păr mai fin și mai dens, cu o strălucire naturală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here