Huawei Consumer Business Group pune la dispoziția utilizatorilor 4 canale suplimentare pentru știri marca SQUID News, prin intermediul Huawei Browser

0
234

București, 4 mai 2021 – Huawei Consumer Business Group anunță lansarea a patru canale suplimentare cu știri SQUID, precum video, sport și podcast-uri, în Huawei Browser. Acest serviciu performant de știri este disponibil în peste 60 de țări pentru milioane de utilizatori Huawei prin intermediul Huawei Browser.

Huawei Browser oferă utilizatorilor navigare pe internet la viteză maximă și un motor de căutare performant, pentru o experiență îmbunătățită de căutare. Pe lângă funcțiile noi de care browserul dispune, acesta pune accent pe confidențialitatea și protecția datelor personale ale utilizatorilor de telefoane și tablete.

Ne bucurăm să anunțăm faptul că accesul la platforma de știri SQUID News este extins prin 4 canale suplimentare, dedicate unui conținut diversificat pentru știri captivante de tip video, podcast-uri, sport sau știință și tehnologie. Invităm toți utilizatorii Huawei să acceseze Huawei Browser pentru a se bucura de cele mai importante și de actualitate știri care sunt publicate instant pe platforma de știri SQUID de editori renumiți din întreaga lume.”, declară Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România.

Prin intermediul Huawei Browser, SQUID News oferă un serviciu de știri performant și util tuturor utilizatorilor de dispozitive Huawei. Totodată, platforma oferă utilizatorilor posibiltatea de a fi mereu la curent cu cele mai recente știri dintr-o varietate largă de categorii, toate știrile fiind trimise în timp real de cei mai buni editori și cele mai bune surse locale, regionale și internaționale.

 

Utilizatorii pot descărca gratuit Huawei Browser din AppGallery, magazinul de aplicații Huawei disponibil pe toate dispozitivele companiei, pentru a se bucura de cele mai recente știri de la SQUID News. AppGallery poate fi instalat pe toate dispozitivele Android accesând appgallery.huawei.com și folosind butonul de download AppGallery sau printr-un clic pe link-ul următor: https://appgallery.huawei.com/#/app/C27162.

SQUID News oferă știri interesante și captivante de la editori renumiți din întreaga lume în cadrul Huawei Browser. Utilizatorii pot avea acces acum la toate știrile dintr-o varietate de subiecte. Pe lângă faptul că rămân la curent cu cele mai recente și mai importante noutăți, utilizatorii pot asculta și cele mai recente podcasturi sau vizualiza știri video.„, spune Johan Othelius, CEO și fondator al SQUID.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here