Surpriză de proporții!/Nu pentru noi, ci pentru cei ce sperau („Mafie, interese, amicitii…etc”)/Politia Locala Ploiesti are un director interimar competent! – Ziarul Incisiv de Prahova

0
165

În aceste zile se încheie mandatul diplomatului Pavel Alekseenko, secretar al Ambasadei Rusiei la București, un bun prieten al directorului general al ziarului Incisiv de Prahova, Adrian Radu.

Alekseenko se întoarce acum la Moscova pentru  a-și continua cariera în cadrul Ministerului Afacerilor  Externe al Federației Ruse.

Cei care l-au cunoscut au avut plăcerea descoperirii unui diplomat dornic să dezvolte relațiile cu România, iar pentru aceasta calea pe care a adoptat-o Pavel Alekseenko a fost cât mai buna cunoaștere a țării, sub cele mai diverse aspecte ale ei.

Excelent vorbitor de limba română, diplomatul din Moscova a fost preocupat să cunoască istoria și cultura României, tradițiile, dar și să colinde țara noastră, ca turist.

Прием в Посольстве России по случаю окончания дипмиссии в Румынии

Pavel Alekseenko a fost foarte apreciat de ziariști, dar și de oamenii politici sau de personalități ale culturii care au participat la evenimente organizate de Ambasada Rusiei.

Diplomat de stil nou, elegant și jovial, cult și pasionat de nobila sa profesie, Pavel Alekseenko a participat la multe dezbateri interesante, în care punctele de vedere contrare au avut ca suport mereu argumente și cunoaștere.

În acest sens, Alekseenko este unul dintre cei care demonstrează că, odată cu Putin și Medvedev, diplomația rusă a devenit poate cea mai deschisă dialogului – evident, pentru cei care doresc să construiască, să dezvolte parteneriate bazate pe respect reciproc și profit bilateral, nu pe impunerea unor condiții și pe dublă măsură.

Alături de alți oameni de presă și de mulți alții care doresc sincer o reluare a relațiilor româno-ruse la cele mai ridicate cote, îmi exprim dorința de a-l revedea pe Pavel Alekseenko din nou la București, cu un nou mandat.

Până atunci, în numele meu și al redacției Incisiv de Prahova – România, îi urez lui Pavel Alekseenko mult succes în cariera diplomatică!

Iata cateva mesaje transmise diplomatului si prietenului nostru, Pavel Alekseenko, mesaje la care subscriem in totalitate:

„Regret imens faptul ca ne parasiti. Romania a pierdut un prieten de nadejde . Sper sa nu ne uitati niciodata si sa stiti ca prietenii romani v-au respectat si iubit. Sunteti un diplomat de inalta calitate morala si spirituala, un om absolut deosebit, inteligent, spiritual si prieten adevarat al Romaniei. V-ati indeplinit mandatul, cu cinste si cel mai inalt profesionalism”.

Adrian Severin:  

„Mulțumim pentru distinsa prestație diplomatică și vă urăm succes în misiunile viitoare. În ciuda dificultăților pe care le-ați avut de înfruntat aici, sper că România va avea în dumneavoastră un prieten la Moscova”.

Alexandru Mita: „Diplomat excepțional, o adevărată carte de vizită a țării sale în lume, caracterizat de eleganță și tact, inteligență și talent. Să rămâneți prieten acestei țări, oriunde veți fi !”

Beatrice Mcartney:

„Regret imens faptul ca ne parasiti. Romania a pierdut un prieten de nadejde . Sper sa nu ne uitati niciodata si sa stiti ca prietenii romani v-au respectat si iubit. Sunteti un diplomat de inalta calitate morala si spirituala, un om absolut deosebit, inteligent, spiritual si prieten adevarat al Romaniei. V-ati indeplinit mandatul, cu cinste si cel mai inalt profesionalism?” (Ec Adrian Radu).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here