Cum alegi inelul de logodnă perfect

0
34

Primul pas atunci când vrei să duci relația la un alt nivel, mult mai… oficial, se referă la cererea în căsătorie, însoțită în mod obligatoriu de un inel de logodnă. Cu toate acestea, alegerea nu este chiar atât de ușoară, și de aceea avem pentru tine câteva recomandări menite să îți vină în ajutor.

Bugetul disponibil

Cererea în căsătorie nu înseamnă doar oferirea unui inel de logodnă și rostirea clasicei întrebări ”Vrei să fii soția mea”. Reprezentantele sexului frumos sunt mult mai romantice, așa că visează la un moment special. Prin urmare, stabilește-ți un scenariu original, și vezi și care este bugetul de care dispui atât pentru cumpărarea inelului, cât și pentru ”micile” detalii care fac din cererea în căsătorie un moment demn de povestit și peste ani de zile.

Aur? Argint? Platină…

Pentru inelul de logodnă perfect trebuie să ții cont de preferințele în materie de bijuterii a viitoarei soții. Este o mare greșeală să îi cumperi un inel de argint dacă ea adoră aurul, și tot așa. Dacă vrei să o surprinzi, poți opta pentru un inel de logodnă din platină, numai că aceasta este o alegere destul de costisitoare.

Cu piatră sau fără?

De regulă, când vine vorba despre inelul de logodnă, majoritatea preferă ca acesta să fie însoțit de o piatră prețioasă, iar diamantul nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toate acestea, dacă nu dispui de un buget foarte generos, și inelele de logodnă cu cristale sunt la fel de frumoase. Din nou, recomandarea noastră este să fii foarte atent la preferințele iubitei tale, pentru a fi sigur că nu dai greș.

Atenție la măsură!

Există numeroase inele care se pretează pentru a fi oferite pentru a marca logodna voastră. Cu toate acestea, fii foarte atent la măsura acestora, și ai grijă să nu greșești!

Bijuterii în tendințe

Dacă nu știi care ar fi preferințele ei în ceea ce privește bijuteriile, atunci încearcă să vezi care sunt tendințele în domeniu. Cu un inel clasic nu greșești niciodată, iar adevărații cunoscători vor aprecia o bijuterie de acest gen lucrată manual.

Indiferent însă care este modelul ales, cea mai importantă este iubirea care vă leagă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here