Entertainment la superlativ cu televizoarele TCL

0
96

În 2021 lumea smart-display vine la tine acasă

 

București, 10 mai 2021 – La nivel mondial, brandurile de televizoare se întrec în a atrage clienții cu oferte atrăgătoare, însă atunci când vorbim de raportul preț-calitate există foarte puține companii care pot rivaliza cu TCL Electronics.

Producătorul chinez de dispozitive electronice de consum a devenit rapid una dintre cele mai mari și pregnante prezențe pe piața internațională datorită televizoarelor cu specificații de înaltă calitate lansate la prețuri foarte rezonabile.

(Televizor din seria C82)

Rezultate de top în pofida contextului epidemiologic și economic

În 2020, TCL Electronics s-au concentrat pe dezvoltarea strategiei „smart display” („ecran inteligent”), înglobând în modelul de afaceri tehnologii cât mai avansate și dezideratul de a pune inovația în centrul filozofiei de creare a produselor. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate, această direcție de acțiune facilitând creșterea cotei de piață și a competitivității companiei, obținându-se rezultate puternice în ciuda contextul internațional epidemiologic și economic dificil.

În 2021, TCL a introdus pe piață o serie nouă de televizoare Mini-LED, QLED ȘI 4K HDR, care oferă o calitate extraordinară a imaginii, revoluționând tehnologiile TV existente prin multitudinea de caracteristici noi înglobate. Este vorba despre trei noi modele TV din seria C: Seria C72, C72+ și C82, cu dimensiuni variate la nivel de ecran, începând de la 43’ până la 75’, care au un design excepțional și care răspund preferințelor de consum ale generațiilor actuale.

Noile modele din seria C

Datorită mixului inteligent dintre tehnologia de ultimă generație Quantum Dot, AiPQ Engine de la TCL și tehnologia Deep Learning, toate televizoarele din seriile C72, C72+ și C82,  redau culorile la un volum de 100%; ceea ce înseamnă calitate ireproșabilă a imaginii, contrast impresionant, luminozitate fascinantă, rapiditate incredibilă în afișarea cadrelor de mare viteză, precum și adaptabilitate la condițiile de vizionare.

(Televizor din seria C72)

TCL susține EURO 2021

Anul 2021 este perceput ca anul renașterii pentru toate industriile, iar TCL l-a onorat lansând o campanie dedicată Campionatului EURO 2021, al cărui turneu final are loc în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021, într-un format cu 24 de echipe. Pentru prima oară în istoria competiției, meciurile vor fi găzduite de stadioane din 12 orașe, inclusv București.

Ești gata să urmărești meciurile momentului pe televizoare de înaltă performanță?

(Televizor din seria C72+)

Nenumăratele sponsorizări și parteneriate din ultimii ani au arătat că TCL recunoaște și valorifică puterea sportului și spiritul de echipă care îi caracterizează pe jucători, fani și întreaga comunitate. În același timp, gama de produse TCL este partenerul ideal pentru sport și divertisment, datorită calității excelente a imaginii și experienței de afișare premium, oferite pe orice tip de ecran.

Cu un click transformi TV-ul în PC

Ce ar fi dacă ai putea să transformi sufrageria în sala de jocuri?

Pentru gameri, un televizor cu o capacitate bună de răspuns este la fel de important ca unul cu o imagine bună. De aceea, Seria C72 vine cu un Game Master, respectiv combinația inteligentă dintre: HDMI 2.1 și ALLM, ca utilizatorii să experimenteze cea mai mică rată de lag posibilă și cele mai bune setări de imagine pentru jocuri, în mod automat. În timp ce seria C82 și seria C72 + au Game master Pro, care are un nou HDMI 2.1 48Gbps, permițând rate de reîmprospătare mai rapide, inclusiv 4K, cu până la 120 de cadre pe secundă, și VRR care elimină efectele de rupere, pentru un joc fluid și cât mai detaliat.  Astfel, fie că ești un pasionat al filmelor, un devorator de seriale, un fan înfocat al meciurilor de fotbal, un entuziast al canalelor de știri sau un devorator de jocuri, prin tehnologiile TCL, ai parte de o experiență de vizionare de neuitat.

Despre TCL

TCL este recunoscut pentru televizoarele de înaltă calitate care garantează o veritabilă experiență cinematografică direct în confortul casei consumatorilor.

Punând nevoile clienților în centrul activităților de testare și dezvoltare de produs, TCL s-a bucurat în primele luni ale lui 2020 de o creștere impresionantă pe piața globală. În ciuda economiei mondiale fragile, TCL a menținut cifre impresionante de vânzări TV la nivel mondial. Numai în primul trimestru al anului 2020 s-au vândut 4,27 milioane de televizoare TCL.

Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. Pe locul al doilea din punct de vedere al volumului de vânzări pe piața globală a televizoarelor, în 2019, potrivit celui mai recent raport Sigmaintell, TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here