S-a încheiat sezonul 9 al “Chefi la cuţite”! Marele câştigător a stabilit o premieră a show-ului culinar – Capital

0
194

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii “Chefi la cuţite” s-a încheiat, iar marele câştigător este Narcisa Birjaru, din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Este prima femeie care câştigă show-ul “Chefi la cuţite” de la Antena 1

Narcisa Birjaru a câştigat astfel marele premiu de 30.000 de euro, după ce s-a impus în ultima ediţie a show-ului culinar de pe Antena 1 în faţa Elenei Matei şi a lui Cătălin Amarandei, elevii lui Chef Sorin Bontea, respectiv Chef Florin Dumitrescu.

Narcisa a scris astfel istorie, devenind prima femeie care câştigă “Chefi la cuţite”. Mai mult, s-a mai întâmplat şi un lucru ce nu se mai repetase din sezonul 3: am avut în finală câte un concurent din fiecare echipă.

Ediţia din acest an a “Chefi la cuţite” a fost una precedent, înregistrându-se cei mai mulţi concurenţi care au primit cel puţin două cuţite în jurizările pe nevăzute, nu mai puţin de 170 de concurenţi, scrie Libertatea.

Totuşi, din cauza restricţiilor, doar 75 dintre ei au avansat în etapa a doua a concursului. În etapa următoare au rămas doar 45 de concurenţi, iar în etapa finală, cea a grupelor, am găsit doar 24 de concurenţi, adică 8 pentru fiecare echipă.

“Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață”

Narcisa Birjaru are 24 de ani, este bucătar de meserie şi lucrează la un club de stand-up comedy. Ea recunoaşte că provine dintr-o familie de etnie romă şi s-a căsătorit de la 14 ani.

“Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa.

“Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață, am emoții. Întâlnirea cu Chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, spunea câştigătoarea sezonului 9 la preselecţii, atunci când i-a cucerit pe cei trei Chefi cu un hamburger savuros, pregătit după o reţetă proprie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here