„Am avut probleme la vamă” – Capital

0
202

Dani Oţil s-a decis să îşi dea în fapt colegii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani. Totul s-a întâmplat în urmă cu puţin timp, în direct la emisiunea de pe Antena 1. Vedeta TV îşi achiziţionase, cu mari emoţii, un aparat de cafea din Turcia, în urmă cu 9 ani.

Probleme mari pentru Dani Oţil

Dani Oţil şi-a achiziţionat, în urmă cu 9 ani, un aparat de cafea din Turcia. A avut mari probleme la vamă, acolo unde oamenii legii l-au chestionat câteva zeci de minute din cauza achiziţiei. A reuşit până la urmă să-l aducă în România, iar cafeaua era foarte bună. 9 ani de zile a funcţionat aparatul fără probleme.

Când l-a adus în platourile de la Antena 1, de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani, aparatul s-a stricat în doar 4 săptămâni.

Dezvăluirile lui Dani Oţil

Dani Oţil nu s-a mai abţinut şi s-a decis să dezvăluie totul. „Voi nenorociţii ăştia beţi cafea în degetarele astea aici. Acum 9 ani mi-am luat aparat de cafea cu cafea la nisip. M-am chinuit să-l aduc din Turcia, am avut probleme la vamă cu el. Aşa ceva nu se găsea acum 9 ani în România”, a dezvăluit vedeta de la Antena 1, contrazis de colegul său, Răzvan Simion.

„Da, cum să nu! Cum să nu existe aşa ceva în România acum 9 ani?”, a replicat Răzvan Simion.

Tot Dani Oţil a avut ultimul cuvânt. „Şi ca să vă spun totul, până la final! Deci după 9 ani la mine acasă l-am adus aici. În patru săptămâni l-aţi distrus. L-aţi făcut praf. Atât a durat, oameni buni. 4 săptămâni.

Şi voi beţi cafea din asta din două-trei guri. Ia să-mi faceţi şi mie o cafea din asta, să văd cum e. Sigur nu e ca la aparatul ăla pe care vi l-am adus eu şi l-aţi făcut praf”, a dezvăluit vedeta de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here