Tragedia momentului! Ucisă după 9 luni de izolare. Nu a avut nicio şansă – Capital

0
123

Caz uluitor în Marea Britanie! După nouă luni petrecute în casă, de teamă să nu se infecteze cu COVID-19, o femeie în vârstă de 62 de ani a murit în prima zi când şi-a părăsit locuinţă.

Călcată de camion, în prima zi când a avut curajul să iasă din casă, după 9 luni

Sarah Lewis, în vârstă de 62 de ani, fusese declarată vulnerabilă din punct de vedere clinic la infectarea cu COVID-19, astfel că şi-a petrecut ultimele nouă luni în casă.

Apoi, în prima zi când a ieşit din casă, pentru a merge cu maşina în Weymouth, Dorset, la inspecţia periodică anuală, ea a traversat strada fără să se asigure, devenind neatentă în momentul în care şi-a dat seama că nu are masca pe figură.

Femeia a început să caute în poşetă, moment în care a fost lovită de un camion care dădea cu spatele, relatează The Telegraph.

Sarah Lewis a fost prinsă sub roţile camionului, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Incidentul a avut loc pe 16 noiembrie, anul trecut, însă informaţia a apărut abia acum în presa britanică.

Imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă confirmă că şoferul camionului nu este vinovat

Şoferul camionului spune că avea radioul închis şi că şi-a verificat oglinzile înainte de a da cu spatele, însă femeia a intrat în unghiul său mort.

Poliţiştii, care au analizat imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă, confirmă că Sarah Lewis părea că „este în lumea ei” şi era mult mai preocupată de găsirea măştii de protecţie decât traficul de pe stradă, astfel că a ajuns în spatele camionului care mergea în marşarier.

Oficialii care s-au ocupat de acest caz afirmă că nu există niciun indiciu cum că doamna Lewis ar fi intenţionat să se sinucidă, ea neobservând, mai mult ca sigur, prezenţa camionului decât când a fost prea târziu.

În plus, în urma acestui incident tragic, va fi înaintată o propunere către Ministerul Transporturilor, în vederea montării de camere pentru vederea în spate, în mod obligatoriu, pe toate vehiculele mari de transport.

Sursa foto: Dreamstime

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here