De ce să cumperi mobilier din lemn?

0
149

Folosit de mai mulți ani, lemnul este o resursă naturală pentru confecționarea oricărui tip de mobila lemn masiv. Durabil și puternic, este, de asemenea, un material versatil care poate fi transformat oricum, dand frau liber imaginatiei designerilor. Acum disponibil în diferite stiluri, își găsește locul în toate interioarele. Mobilierul contemporan sau mai rustic, din lemn, îți decorează sufrageria, bucătăriile și dormitoarele. Cu mult mai mult decât amintirile moștenite de la generațiile trecute și pe care le întâmpini cu dificultate, acum sunt considerate piese la modă, care pot fi personalizate dupa dorinta fiecarei persoane. Pictură, lăcuire, calciuire… Depinde de tine să adăugi o notă de originalitate mobilierului de lemn masiv din trecut.

Pentru a te convinge de numeroasele avantaje ale acestui material versatil, vei gasi mai jos principalele sale caracteristici.

Dulapul din lemn își găsește locul în orice cameră

Disponibil în multe modele, iti permite să amenajezi sufrageria, baia, bucătăria, camera de zi sau dormitorul. Având un utilitar bine definit, acesta satisface una sau mai multe dintre nevoile tale. Potrivind celelalte piese de mobilier din cameră, acesta poate lua în special forma de:

– masuta de cafea, raft, dulap TV din lemn, bar, comoda pentru sufragerie,
– dulap, comoda, noptiera, comoda pentru dormitor,
– masuta de toaleta, dulap,
– masă extensibilă, scaun, bufet pentru bucătărie,
– masă, bufet, dulap din china, vitrina, scaun pentru sufragerie,
– bibliotecă, birou pentru birou,
– raft, dulap lavoar pentru baie,
– consolă pentru holul.

Folosita pentru depozitarea sau prezentarea diferitelor obiecte, mobila sufragerie sau mobila dormitor din lemn masiv este extrem de versatila.

La fel ca dulapul, comoda iti permite să depozitezi haine, lenjerie, produse de înfrumusețare, ustensile… Poate fi amenajată într-un dormitor, precum și într-un living, bucătărie, baie sau dressing. Piesa de mobilier masivă nu mai este alocată doar unei camere. Se așează unde vrei!

Este potrivit pentru toate stilurile de decorare

Asociată anterior cu cabane montane și case rustice, mobilierul din lemn masiv este acum disponibil în multe stiluri. Potrivit pentru toate decorațiunile interioare, poate avea un stil modern, industrial, britanic, retro, country, scandinav, minimalist, etnic, baroc, pop, tropical, boem, șic … Iti reflectă personalitatea și nu iti impune limite.

Tendință de mai multe sezoane, stilul mix and match combină o notă de exotism, mobilier clasic și o notă de eleganță. O căsătorie de stiluri destinate persoanelor eclectice sau care nu pot scăpa de mobilierul lor deja achiziționat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here