Dezvăluiri din trecutul lui Tavi Clonda! De ce a plecat soțul Gabrielei Cristea din trupă – Capital

0
288

Dezvăluiri din trecutul lui Tavi Clonda! A făcut mai multe încercări în carieră, înainte de a-și forma propria trupă.

Soțul Gabrielei Cristea și-a încercat norocul chiar și la emisiunea de talente de la Pro TV ”Vocea României”.

Dezvăluiri din trecutul lui Tavi Clonda! Trupa Bandidos, vârful carierei

Tavi Clonda este un artist de care nu multă lume auzise înainte să devină soțul Gabrielei Cristea.

Cu un look ”comercial”, Clonda a reușit să prindă un contract cu trupa lui la un show de televiziune, iar acolo a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină parteneră de viață.

Totuși, vârful carierei a fost pentru el trupa Bandidos, unde a activat între 2007 și 2009 și alături de care a scos și un album, ”Nu-mi dai scăpare”.

La un moment dat, colegii lui, ceva mai în vârstă și mai experimentați decât el, au decis înlocuirea lui Clonda din poziția de solist vocal iar despărțirea s-a făcut fără mare scandal.

Câțiva ani mai târziu, aceștia l-au taxat dur pe Tavi Clonda, care la momentul respectiv își atribuise prea multe merite la realizarea albumului, potrivit wowbiz.ro.

Victor Solomon, chitaristul trupei Bandidos, a spus atunci că Tavi Clonda a fost dat afară din trupă pentru un motiv extrem e simplu: nu avea voce.

Scaunele nu s-au întors la ”Vocea României”

”Am discutat cu Mișu (Constantinescu) și cu Vichi (Stephanovici) și am stabilit că Tavi Clonda nu se ridică la valoarea soliștilor cu care noi cântasem înainte fie că fusese vorba de Bosquito, Conexiuni sau Sfera.

Așa că am întrerupt colaborarea cu el! (…) Să nu ne mai ascundem după deget! Tavi nu avea voce. Dacă Mișu nu i-o prelucra, nu cred că vocea lui reală îl avantaja pe Tavi! ”, a declarat Victor Solomon, cu câțiva ani în urmă.

Parcă pentru a le demonstra că nu au dreptate, Tavi Clonda a participat, cam în aceeași perioadă, la show-ul ”Vocea României”, unde a cântat în timp ce jurații stăteau cu spatele.

Dar, spre stupoarea lui, nici un membru al juriului, compus din Horia Brenciu, Loredana, Smiley și Marius Moga nu a simit nevoia să întoarcă scaunul pentru a-l primi în echipa lui.

”Ai cântat corect, dar nu ai avut emoție, așa cum e nevoie la Vocea României”, i-au reproșat jurații. ”Poate nu acesta este drumul meu, la concursul ăsta”, a recunoscut Tavi. ”Nu acum”, a conchis Loredana.

Trupa Badidos a fost înființată de Victor Solomon, Vichi Stepanovici și Mișu Constantinescu, după ce aceștia au părăsit trupa Bosquito.

Bandidos au continuat fără Tavi Clonda

Cei trei au decis să-i coopteze pe Tavi Clonda și pe bateristul Vova Sergheev, însă ei au fost mereu considerați lideri de drept ai grupului.

După plecarea lui Clonda, solist vocal a trecut Vichi iar trupa a mai rezistat 5-6 ani pe piață și a mai scos un album în formulă de 3.

În prezent, cei trei care au decis ”expulzarea” lui Clonda lucrează separat. Victor Solomon a lucrat în televiziune, la show-ul ”Timpul chitarelor” de la TVR2, apoi și-a înființat propriul proiect, ”The Solomons”.

Vichi a optat pentru o carieră solo și cântă la diverse evenimente private precum și în localuri cu muzică live.

De asemenea, el a început să compună muzică ambientală sub titluatura Vixxo. În fine, Mișu Constantinescu și-a făcut o trupă de coveruri intitulată ”Th M’s”, cu care merge la petreceri și cântă muzică de toate genurile, de la Michael Jackson la Alicia Keys și Dan Spătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here