Horoscop duminică, 12 septembrie. Zodia care se încrede în oricine. Ai mare grijă! Vei fi foarte dezamagit – Capital

0
311

Horoscop duminică, 12 septembrie. Zodia care se încrede în oricine. Ai mare grijă! Vei fi foarte dezamagit

BERBEC  O informaţie te luminează la propriu şi la figurat. Nu te grăbi, însă, ca să tragi concluzii. Supravegheză-ţi regimul alimentar. Mănâncă mai multe verzituri, salate, fructe şi lămâi, dar nu fructe dintre cele care fermenteză repede. Duminică, nu te grabi, dar nici nu refuza. O atitudine inteligentă poate aduce mai multe informaţii la suprafaţa, asa incat decizia sa fie justa. Ai nevoie de mai mulţi bani şi nu prea şti de unde. Întreaba un prieten. Poate te împrumuta… poate te trimite la alt prieten!

 

TAUR  Dedică duminica celor dragi, celor apropiaţi, familiei, anturajului, în general. Pari uşor plictisit şi distrat de tot ce ţi se întâmplă… asta pentru că te pregăteşti de ceva important. Poţi obţine recunoaşterea unor eforturi trecute. Este timpul unor mai mari, sau mai mici, decizii. Pe care este bine să nu le amâni. Mai bine acţionează! Sănătatea este cam veştejită, treci masiv pe produse naturale, dar atenție la stomacul tau sensibil.

 

GEMENI  O întâlnire programată se amână, fii fără grijă, se rezolvă, însă. Seara propice relaxării şi distracţiilor. Perioada în discuţie este pentru cei născuţi sub dublul semn al Gemenilor un prilej de schimbări. Dacă ai de făcut deplasari sau călătorii, weekend-ul aceasta este perioada. Duminică, nu lua decizii pe termen lung, mai ales în ceea ce priveşte banii, nu investi, nu da bani cu împrumut. În mai multe ocazii trebuie să dai dovadă de diplomaţie ca să eviţi nişte conflicte inutile, de altfel.

 

RAC Magnetismul personal este în creştere. O persoană influentă pentru domeniul tau de activitate, sau din anturajul tau de weekend, Leu sau Vărsător, te poate ajuta. În dimineaţa zilei de duminică, ai o ocazie de parvenire sociala, sau ceva se schimbă în relaţiile tale. Nu este obligatoriu sa o ratezi, aşa cum faci cu multe lucruri din viaţa ta, dar nici nu te omori cu firea dacă nu-ţi iese.

Horoscop duminică, 12 septembrie. Zodia care se încrede în oricine. Ai mare grijă! Vei fi foarte dezamagit

LEU   Este o perioadă mai deosebită. Într-o astfel de zi poţi să acorzi încredere cui nu trebuie. Sau să fii genial în tot ceea ce faci!  Nu incepe acţiuni pe care nu le poţi finaliza singur, deoarece poți fi dezamăgit de cei cărora le vei solicita ajutorul. Mai multe obligaţii uitate se fac simţite spre sfârşitul weekendului, duminică seara. Ai uitat ceva… Nimic nu este nou sub soare, lucrurile se uită pentru că nu este nimeni sa-ţi amintească de ele!

 

FECIOARĂ  Nu intra in discutii despre patrimoniul comun cu familia, sau asociatii. Nu-ti schimba planurile, sau programul! Este de bine! O periodă de mici realizări şi acumulări. Noi evenimente sau propuneri pot face perioada interesanta. Duminică nu trebuie să neglijezi propriul confort nervos – o activitate prea tumultoasă, chiar daca esti intr-o zi liberă – distracţia este tot un consum de energie – face să nu obţi rezultatul dorit.

 

 

BALANŢĂ  Astăzi ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Eşti inspirat în domeniul financiar. Seara socială – poate chiar un eveniment, gen nuntă, botez. Aspectele planetare oferă un timp pentru posibilitatea rezolvării unor vechi probleme. Transformări în bine, mai ales acasă.  Atenţie mărită la sfârşitul perioadei, duminică seara, când sănătatea îţi este pusă la încercare, mai ales din cauza racelei, sau accidentelor domestice sau rutiere.

 

SCORPION  Perioadele tulburi, cu grad înalt de risc şi cu o puternică componentă de haos, te-au avantajat întotdeauna, prin aplicarea practică şi pragmatică a analizei reci şi pertinente care te caracterizează. Poţi profita de acest lucru! In acesta perioada păstrează-ţi calmul în discuţiile cu colegii, partenerii, sau cu cei din familie.  Duminică nu este bine sa mai faci bancuri fizice, dintre care cel preferat este sa dispari pe neasteptate ca măgarul in ceaţă, limitează-te la minciunile obişnuite. Sunt mai de efect!

Horoscop duminică, 12 septembrie. Zodia care se încrede în oricine. Ai mare grijă! Vei fi foarte dezamagit

SĂGETĂTOR  Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti astăzi. Nu promite, la rândul tău, nimic! Nu uita că loialitatea este lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară.  Schimbări în bine, pe plaja, la munte, şi în dragoste, adică oriunde. Pentru cei tineri acest weekend trebuie să fie un serios examen pentru ceea ce sunt de fapt şi ceea ce doresc sa faca in viaţa. Sigur, după distracţie. Timpul nu asteaptă, trece fulgerător şi dintr-o speranţă ajungi uşor o… promisiune nerealizată!

 

CAPRICORN  Cu toate că dedici ziua celor dragi şi apropiaţi, gândurile tale sunt tot la afaceri, chiar dacă este duminică Fii liniştit, totul o să fie bine. Principalul este să menţii statu quo ante. Trebuie să ai mai multă încredere în colegi, prieteni, rude, sigur in cei verificati! Pentru că nu uita vechea vorbă comunistă: „proştii crede, bolşevicii verifică!”. Schimbarile dese – cheia marilor succese! Dacă ai dificultăţi, schimbă stilul, schimă modul, schimbă felul – tenacitatea este buna cand esti în câştig.  Mare atenţie la răceală şi la durerile de genuchi.

 

VĂRSĂTOR  Este o zi excelentă, mai ales în a doua parte, pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la iarbă verde, sau mici escapade. Bate un vânt de libertate, mai ales prin buzunare si prin portofel, asa ca pune-ti capul la contributie cum sa faci urgent rost de bani! Un ajutor substanţial din partea prietenilor sau a rudelor. Poate aşa îţi rezolvi o parte din probleme. Sănătatea este mediocră, atenţie la alergii şi la ceea ce mănânci.

 

PEŞTI  Perioada duminicii este haotică atât sub aspectul climei cât şi al reacţiei şi al comportamentului uman. Toată luna septembrie este caracterizată de schimbări mari şi relativ bruşte de temperatură, presiune şi umiditate. La fel şi reacţile oamenilor. Tu stai în acvariul tău şi nu te apuca de schimbări esenţiale – nu este încă timpul! Duminică, idei şi concepte noi îţi sunt la îndemână. Acest aport de energie se poate traduce la unii nativi din bancul de Peşti printr-o creştere a agresivităţii si a lipsei de pragmatism.

Horoscop duminică, 12 septembrie. Zodia care se încrede în oricine. Ai mare grijă! Vei fi foarte dezamagit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here