A mers prea târziu – Capital

0
153

Doliu uriaș în România. O îndrăgită profesoară din Caracal a murit după ce a fost infectată cu COVID-19. Este vorba de Mariana Marinescu, care preda Limba și literatură română, dar și Franceza. Femeia profesa în Caracal. Ea  a murit după ce a fost infectată cu COVID-19.

Profesoara s-a dus la spital prea târziu pentru îngrijiri medicale de specialitate. Ea a făcut acest lucru deși știa că are COVID și că se confruntase cu simptome grave înainte de a ajunge pe mâinile medicilor.

Mariana Marinescu era foarte iubită de toată lumea, iar acum pierderea sa a lăsat un gol imens în sufletele celor ce au cunoscut-o. Moartea ei a provocat o durere fără margini în sufletele celor care au cunoscut-o, dar mai ales elevilor săi care au îndrăgeau foarte tare. Femeia era profesoară de Limba și literatura română, dar și de Franceză, iar la alegerile locale de anul trecut aceasta candidase pentru funcția de primar.

Tot mai multe victime din cauza COVID

Pandemia de coronavirus face din ce în ce mai multe victime. Recent, mai multe vedete au dezvăluit că s-au infectat cu coronavirus. Din păcate, unii bolnavi sunt extrem de vulnerabili în fața virusului.

Așa s-a întâmplat și cu George Ciolac, cunoscut și sub numele de scenă George Ness, care s-a stins din viață din cauza acestui virus. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuți țambalagii din România. De fiecare dată când apărea la televizor, George Ness știa să facă spectacol. Acesta a cântat alături de nume mari ale muzicii precum Gheorghe Zamfir sau Johnny Răducanu. În ultima perioadă, acesta era prezent, împreună cu taraful său, în emisiunea lui Mircea Dinescu.

De-a lungul timpului, artistul a apărut în mai multe emisiuni și a susținut reprezentații alături de numele mari ale muzicii precum Gheorghe Zamfir sau Johnny Răducanu. În ultima perioadă, era prezent alături de taraful lui la emisiunea lui Mircea Dinescu.

(sursa foto: Facebook/Liceul „Ioniţă Asan“ Caracal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here