Un nou argument al incapacitatii de plata in care a fost adusa Romania, urmare a specularii economice a pandemiei – Ziarul Incisiv de Prahova

0
128

Despre Poliţia noastră, asta locală, se scriu destule, se spun destule, începând de la utilitatea sau inutilitatea acesteia, de la pregătirea poliţiştilor locali, până la (in)competenţele ce le revin conducatorilor acestei institutii care s-au perindat pe postul de director general.

Este la fel de adevărat că unii din băieţii de la „Locală” îşi depăşesc mereu atribuţiile, dar la noi aceste mari derapaje sunt uneori, vrem nu vrem, obişnuite şi sunt prezente nu numai în sânul Poliţiei Locale. De la interpretarea legii pana la abuzuri inimaginabile.

Când priveşti mai atent organigrama Poliţiei Locale, nu poţi să nu dai dreptate gurilor “rele”, păi pentru ce e necesar un “Serviciu resurse umane, juridic, contracte, proceduri” la Poliţia Locală atâta timp cât însăşi Poliţia Locală este un serviciu public de care răspunde Consiliul Local şi primarul?

La nivelul Politiei Locale Ploiesti au fost instituite măsuri suplimentare pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, după ce municipiul a intrat în scenariul roșu.

De acum, angajații Politiei Locale Ploiești își desfășoară activitatea alternativ, prin prezența la sediul instituției cu decalarea orelor sau prin muncă la domiciliu, pe perioada stării de alertă.

Pe bune?

Sa intelegem ca acesti functionari publici vor fi platiti din buzunarul edilului care a plantat aceasta minte creata la conducerea Politiei Locale Ploiesti si/sau din buzunarul „larg” al familiei Albu cu averea sub  sechestru instituit de DNA?

Adica acesti functionari publici sunt platiti sa stea degeaba la domiciliu pentru ca NU credem ca cineva este atat de dobitoc sa incalce legea si sa lucreze cu date personale de la domiciliu, caci sub conducerea acestui „iluminat” s-a schimbat „fata” Politiei Locale Ploiesti…MU, pardon, NU?

Ca este haos total sub comanda acestui „plantat” deducem si din reactia sefului Serviciului Ordine Publica, Anton Catalin (cel care a refuzat sa mai fie director si sa accepte bataia de joc a edilului), reactie de ieri cand a declarat ca isi arunca uniforma si poate ca isi da si demisia datorita managementului fabulos al „plantatului”.

De ce?

Pai mintea asta creata a mai conceput o tampenie cat casa, votata de Consiliul Local Ploiesti.

Astfel, prin Raportul de „specialitate” nr 1672/25.08.2021 al Politiei Locale Ploiesti, condusa de plantatul cu mintea creata, edilul a intocmit Referatul de aprobare nr 348/25.08.2021 prin care Consiliul Local Ploiesti a fost pacalit sa voteze o aberatie: Sefii de serviciu si de Birouri de la Ordine Publica NU mai sunt politisti locali.

1a

1b

Deci, un civil are in subordine si coordoneaza politisti locali dotati cu armament, bezna mintii!

Sincer, noi am fost mirati cand acum ceva timp am aflat ca un sef de Birou Ordine Publica de la Politia Locala Ploiesti(George Buligescu – cunoscut cu relatii mari in mediul politic datorita unui membru de familie) s-a „transferat” brusc la „Investitii” in Primaria Ploiesti, pe post de executie dar am sperat ca aceste informatii fac parte din categoria noilor „Organigrame” promise noaptea celor de la Ordine Publica, la o cafea, de catre edil.

Acum realizam ca, de fapt, in spate sta aceasta Organigrama magnifica „produsa” de o minte „stralucita” si scoasa pe partea dorsala.

In alta ordine mai aflam ca la nivelul „plantatului” este intocmita o „lista neagra” cu politsitii locali care furnizeaza informatii la presa.

Noi speram ca are curajul si (i)moralitatea sa se scrie primul pe aceasta lista, asa credem ca este corect, fiind cel mai mare furnizor de informatii catre presa impotriva lui Adrian Vaida si a primarului liberal Adrian Dobre..atat personal cat si prin subordonatii sai de la Mediu, in frunte cu „prioritatea” sa! Rusinica! (Cristina T.).

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here