Câte cazinouri online există în România?

0
103

Cazinourile online au devenit tot mai apreciate atât în România, cât și la nivel global. Acest lucru se datorează numeroaselor facilități pe care cazinourile online le aduc jucătorilor. Fie că vorbim de disponibilitatea acestora care este non-stop, despre faptul că nu trebuie să te deplasezi fizic și că poți juca la cazinou de oriunde dacă ai un dispozitiv cu o conexiune la internet, cazinourile online aduc multe avantaje cu ele.

Pe lângă avantajele menționate anterior, majoritatea cazinourilor oferă bonusuri și promoţii atât la înregistrare, cât și pe parcurs. De asemenea, la cazinourile online vei găsi o gamă mult mai variată de jocuri față de cazinourile stradale.

32 de cazinouri online licențiate de ONJN

În prezent, există în România nu mai puțin de 32 de cazinouri online licențiate de ONJN. În ultimii ani, piața cazinourilor online din România a explodat. Deși când au apărut platformele de cazino online, mulți jucători erau sceptici cu privire la siguranța datelor și a banilor lor, fiind reglementate de ONJN, cazinourile online au devenit 100% sigure și foarte mulți români au trecut la jocurile de noroc din online.

În majoritatea cazinourilor din mediul online din România vei găsi atât jocuri de păcănele, cât și jocuri de masă precum blackjack sau ruletă. Pe lângă jocurile virtuale, există și jocuri live precum ruletă live, blackjack live sau baccarat. Indiferent de ce tip de jucător ai fi, cu siguranță vei găsi jocuri pe placul tău, mai ales că ai de ales dintr-o varietate destul de mare de cazinouri online din România.

Cele mai populare cazinouri

Printre cele mai populare cazinouri din România se numără Winbet, Unibet, Betano, Netbet, Maxbet sau Superbet. Desigur, acestor nume li se adaugă și altele precum 888, Winmasters, sportingbet, Fortuna, Betfair, PublicWin, LasVegas mai nou și Magic Jackpot + altele.

Peste 90% dintre cazinourile online din România oferă clienților săi bonusuri de bun venit care constau în bani bonus sau rotiri gratuite. Unele cazinouri oferă chiar și bonusuri fără depunere, ceea ce înseamnă că poți juca cu bani fără să depui niciun ban în contul tău.

Trebuie să știi că, pentru a putea juca legal la un cazinou din România, trebuie să ai vârsta de minim 18 ani. De asemenea, ONJN obligă toți operatorii de jocuri de noroc online să verifice identitatea jucătorilor în maxim 15 zile de la data la care a fost creat contul.

Astfel, dacă nu îți verifici contul în 15 zile, acesta va fi închis. Verificarea contului se face simplu le orice cazinou online prin încărcarea unui document de identitate pe platforma de cazinou și verificarea acesteia de către operator.

Cazinourile online din România se diferențiază prin ofertele de jocuri de care dispun, prin interfața platformei care în anumite cazuri este foarte intuitivă, iar în altele puțin mai complicată. De asemenea, un alt criteriu de departajare între cazinourile online este reprezentat de aplicația pentru mobil.

Există cazinouri care au dezvoltat aplicații pentru mobil care rulează atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe cele cu iOS și există cazinouri care nu au aplicații dedicate, ci doar platforma care poate fi accesată din browser.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here