Evenimente
Câte cazinouri online există în România?
Cazinourile online au devenit tot mai apreciate atât în România, cât și la nivel global. Acest lucru se datorează numeroaselor facilități pe care cazinourile online le aduc jucătorilor. Fie că vorbim de disponibilitatea acestora care este non-stop, despre faptul că nu trebuie să te deplasezi fizic și că poți juca la cazinou de oriunde dacă ai un dispozitiv cu o conexiune la internet, cazinourile online aduc multe avantaje cu ele.
Pe lângă avantajele menționate anterior, majoritatea cazinourilor oferă bonusuri și promoţii atât la înregistrare, cât și pe parcurs. De asemenea, la cazinourile online vei găsi o gamă mult mai variată de jocuri față de cazinourile stradale.
32 de cazinouri online licențiate de ONJN
În prezent, există în România nu mai puțin de 32 de cazinouri online licențiate de ONJN. În ultimii ani, piața cazinourilor online din România a explodat. Deși când au apărut platformele de cazino online, mulți jucători erau sceptici cu privire la siguranța datelor și a banilor lor, fiind reglementate de ONJN, cazinourile online au devenit 100% sigure și foarte mulți români au trecut la jocurile de noroc din online.
În majoritatea cazinourilor din mediul online din România vei găsi atât jocuri de păcănele, cât și jocuri de masă precum blackjack sau ruletă. Pe lângă jocurile virtuale, există și jocuri live precum ruletă live, blackjack live sau baccarat. Indiferent de ce tip de jucător ai fi, cu siguranță vei găsi jocuri pe placul tău, mai ales că ai de ales dintr-o varietate destul de mare de cazinouri online din România.
Cele mai populare cazinouri
Printre cele mai populare cazinouri din România se numără Winbet, Unibet, Betano, Netbet, Maxbet sau Superbet. Desigur, acestor nume li se adaugă și altele precum 888, Winmasters, sportingbet, Fortuna, Betfair, PublicWin, LasVegas mai nou și Magic Jackpot + altele.
Peste 90% dintre cazinourile online din România oferă clienților săi bonusuri de bun venit care constau în bani bonus sau rotiri gratuite. Unele cazinouri oferă chiar și bonusuri fără depunere, ceea ce înseamnă că poți juca cu bani fără să depui niciun ban în contul tău.
Trebuie să știi că, pentru a putea juca legal la un cazinou din România, trebuie să ai vârsta de minim 18 ani. De asemenea, ONJN obligă toți operatorii de jocuri de noroc online să verifice identitatea jucătorilor în maxim 15 zile de la data la care a fost creat contul.
Astfel, dacă nu îți verifici contul în 15 zile, acesta va fi închis. Verificarea contului se face simplu le orice cazinou online prin încărcarea unui document de identitate pe platforma de cazinou și verificarea acesteia de către operator.
Cazinourile online din România se diferențiază prin ofertele de jocuri de care dispun, prin interfața platformei care în anumite cazuri este foarte intuitivă, iar în altele puțin mai complicată. De asemenea, un alt criteriu de departajare între cazinourile online este reprezentat de aplicația pentru mobil.
Există cazinouri care au dezvoltat aplicații pentru mobil care rulează atât pe dispozitivele cu Android, cât și pe cele cu iOS și există cazinouri care nu au aplicații dedicate, ci doar platforma care poate fi accesată din browser.
Evenimente
INS: PREŢURILE PRODUCŢIEI INDUSTRIALE AU SCĂZUT CU 3,3% ÎN OCTOMBRIE
Preţurile producţiei industriale pe total (piaţa internă şi piaţa externă) au scăzut cu 3,3% în luna octombrie 2024, comparativ cu octombrie 2023, şi cu 1% faţă de luna precedentă, arată datele publicate, marţi, de Institutul Naţional de Statistică (INS).
Potrivit sursei citate, la nivelul pieţei interne, indicele preţurilor producţiei industriale a înregistrat o scădere de 1,5% în octombrie, faţă de septembrie 2024, respectiv 5,09%, în comparaţie cu luna octombrie a anului anterior.
În ceea ce priveşte piaţa externă, în octombrie faţă de septembrie, preţurile producţiei industriale au fost mai mari cu 0,27%, iar comparativ cu aceeaşi lună a anului anterior se constată o creştere de 1,52%.
Pe marile grupe industriale, în octombrie 2024, faţă de octombrie 2023, creşteri ale preţurilor producţiei industriale au fost consemnate în: industria bunurilor de capital (+4,75%), industria bunurilor de uz curent (4,14%), industria bunurilor de folosinţă îndelungată (+0,84%) şi în industria bunurilor intermediare (+0,17%) În industria energetică a fost înregistrată o scădere de 14,03%.
Raportat la perioada de referinţă, datele INS relevă faptul că, pe secţiuni de activitate, preţurile au crescut în distribuţia apei, salubritate, gestionarea deşeurilor, activităţi de decontaminare (+12,71%) şi în industria prelucrătoare (1,01%). În schimb, s-au înregistrat scăderi în industria extractivă (-7,53%) şi în producţia şi furnizarea de energie electrică şi termică, gaze, apă caldă şi aer condiţionat (13,64%).
AGERPRES
Sursa: Newsinn
Evenimente
ALEGERI PARLAMENTARE 2024. REZULTATE PARȚIALE: PSD, PE PRIMUL LOC, URMAT DE AUR ȘI PNL
Biroul Electoral Central a numărat voturile din peste 99% dintre secții. Conform datelor de până la această oră, șapte partide vor avea reprezentanți în Senat și Camera Deputaților în viitorul mandat. În prezent, ordinea partidelor după alegerile parlamentare este PSD, AUR, PNL, USR. Este însă puțin probabil să apară schimbări având în vedere că numărătoarea voturilor la alegerile parlamentare 2024 este aproape finalizată.
Secţiile de votare organizate pe teritoriul României pentru alegerile parlamentare s-au închis duminică seara, la ora 21:00, iar cele din străinătate luni dimineață, la ora 7.00. Ultimele secții din străinătate în care s-a votat au fost cele din Canada și SUA.
UPDATE 10.00 – Până în acest moment, au fost centralizate 20013 de procese verbale din 20059, un procent de 99,77%. Potrivit rezultatelor parțiale, PSD rămâne pe primul loc și are un procent de 22,44%, AUR pe doi cu 18,23%, urmat de PNL cu 14,33%.
UPDATE 9:00 – Doar 70 de procese verbale au mai rămas de numărat înainte de aflarea rezultatelor finale la alegerile parlamentare din acest an.
Rezultate alegeri parlamentare 2024 Senat, după numărarea a 99,60% din procesele-verbale:
Rezultate alegeri parlamentare 2024 Camera Deputaților, după numărarea a 99,60% din procesele-verbale:
Evenimente
CCR A DECIS RESPINGEREA ANULĂRII ALEGERILOR. ÎN UNANIMITATE, S-A CONFIRMAT ORDINEA PRIMILOR 2 CLASAȚI. TURUL DOI ARE LOC PE 8 DECEMBRIE
CCR a decis repingerea ANULĂRII alegerilor. În unanimitate, s-a confirmat ordinea primilor 2 clasați
Din sursele Realitatea PLUS, se pare că ordinea candidaților s-a schimbat. Marcel Ciolacu ar fi trecut pe locul 2, iar Elena Lasconi pe 3. Ar mai fi de renumărat 650.000 de voturi din Diaspora, care ajung în țară pe 9 decembrie.
Solicitarea de anulare a fost depusă de Cristian Terheș, candidat la alegerile prezidențiale, care a contestat validitatea procesului electoral, invocând posibile nereguli. Argumentele acestuia, precum și datele rezultate din renumărarea voturilor efectuată de Biroul Electoral Central (BEC), vor constitui baza deliberării judecătorilor constituționali.
Reamintim că Elena Lasconi și Călin Georgescu au intrat, inițial, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Ulterior, CCR a decis renumărarea voturilor.
-
Evenimenteacum 2 zile
Mega criza economică ce bate la ușă, despre care nimeni nu suflă o vorbă. Colaps major pentru cele mai mari economii ale lumii
-
Evenimenteacum 2 zile
Cum ar putea să bage Donald Trump în groapă industria auto internațională. Măsuri economice șoc
-
Evenimenteacum 2 zile
CNA, NOI PRESIUNI: ȘEDINȚĂ SPECIALĂ PENTRU REALITATEA PLUS, ÎN ZIUA VOTULUI. ANCA ALEXANDRESCU: V-AU AMENDAT PE VOI, CEI CARE AȚI VOTAT! NU NE ÎNCHID GURA!
-
Evenimenteacum 2 zile
EXIT-POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2024. PRIMELE REZULTATE SUNT PE REALITATEA.NET – PUTEREA VOTULUI ÎN CIFRE
-
Evenimenteacum o zi
EXIT-POLL ALEGERI PARLAMENTARE 2024. REZULTATELE VOTULUI AU FOST FĂCUTE PUBLICE – PSD CÂȘTIGĂ ALEGERILE. PARTIDELE SUVERANISTE SOS ȘI POT, PESTE PRAGUL DE 5%
-
Evenimenteacum o zi
Șomajul, în scădere ușoară, în luna octombrie. În continuare, tinerii sunt cei mai afectați
-
Retailacum 23 de ore
Cutie pentru prânz Koken – practică și durabilă
-
Evenimenteacum 22 de ore
Megafuziune pe piața de energie din România. Cum va funcționa noul distribuitor