Cred ca e timpul ca liderii occidentului sa-si dea mastile jos, sa-si asume greselile ca sa nu spunem lacomia si sa opreasca robinetul de bani murdari ai oligarhiei ruse protejata de Putin!

0
238

Ia uitati ce scria DailyMail acum cateva zile: Marea Britanie devine “un hub global pentru spalarea de bani” in timp ce proprietati de peste 1.5 miliarde de lire sterline sunt cumparate de rusi cu legaturi la Kremlin sau confruntati cu fapte de coruptie! Si asta nu e o analiza generala, exhaustiva, pe ultimii 10 ani sa spunem ci o fotografie de moment! Oligarhii rusi sunt cei care au propulsat piata imobiliara din UK la cele mai mari cote din istorie, au cumparat cluburi de fotbal, tot felul de afaceri prin tot felul de circuite fiscale putrede! Unde au fost autoritatile? In asta a constat puterea regimului lui Putin! Toata lumea a fost de vanzare si acum flutura niste firave sanctiuni care URMEAZA SA intre in functiune! Nimic exact, nimic concret, dezvaluie jurnalistul Ionut Cristcahe!

Germania cica se lupta cu Rusia si a anuntat suspendarea NordStream 2 dupa recunoasterea independentei celor 2 regiuni ucrainene! Despre sora NordStream 1, perfect functionala si care urmeaza acelasi traseu ca NordStream2 nu sufla o vorbulita! Una e teoretica si goala, cealalta exista, e plina si cara gaz la capacitate maxima! Chiar si dupa semnarea decretului, dincolo de sanctiunile anuntate, afacerile dintre Occident si Rusia sunt neclintite! Cititi o analiza cu datele pe masa in Bloomberg, mai precizeaza acesta!

Adevarul e ca Sanctiunile de dupa anexarea Crimeei au fost atat de “dure” incat, in nici 10 ani, Putin a zis sa mai anexeze inca 2 regiuni! Hai ca poate le iese tura asta!

Tovarasul lui Putin, oligarhul Abramovich, printre altele, proprietarul clubului de fotbal FC Chelsea nu este inca pe lista celor vizati de sanctiunile anuntate in seara asta din Downing Street! “De indata, imediat…”, dar selectiv puncteaza sursa citata! (Cristina T.).

 

 

 

 

 

Articolul Cred ca e timpul ca liderii occidentului sa-si dea mastile jos, sa-si asume greselile ca sa nu spunem lacomia si sa opreasca robinetul de bani murdari ai oligarhiei ruse protejata de Putin! apare prima dată în Ziarul Incisiv de Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here