Cutii poștale bloc – soluții optime pentru securitatea corespondenței primite

0
289

O cutie poştală este cu adevărat importantă pentru fiecare dintre noi, fiindcă aceasta reprezintă mijlocul de comunicare între noi și diverse instituții. Acestea se folosesc cu precăderea pentru a primi și securiza corespondența, până în clipa în care vom intra în posesia ei. Dacă dorești să afli  anumite informații despre cutiile poștale, poți să vezi mai multe pe cutiipostalebloc.ro.

 

Cutii poștale bloc – accesorii rezistente în timp

 

Cutiile poștale pentru scările de bloc sunt de obicei confecționate din tablă neagră, dublu decaptată cu o grosime de 0,8 mm. Producătorii sunt conștienți de faptul că acestea trebuie să fie rezistente și durabile în timp, tocmai de aceea se acordă atenție deosebită asupra confecționării lor. Acestea sunt confecționate să reziste peste 30 de ani, datorită metodelor moderne de vopsire electrostatică. Acest tip de vopsire oferă cutiilor poștale o durată de viață îndelungată, protejându-le în același timp de coroziune.

 

Cutiile poștale metalice pentru bloc se bucură de un material suficient de puternic, pentru a putea face față tuturor condițiilor meteo nefavorabile, cât și razelor UV și uzurii intervenite după utilizarea îndelungată.

 

Cutii poștale – siguranța corespondenței

 

Indiferent că sunt solicitate cutii poștale bloc de către asociațiile de proprietari sau de către persoane fizice, pe cont propriu, acestea oferă același tip de durabilitate și siguranță. Cutiile poștale pentru bloc sunt dotate cu  broască de tip Yalle cu 2 chei și beneficiază, opțional, de o fantă pentru carte de vizită. Aceste pot fi executate la comandă, în funcție de spațiu existent necesar montării lor.

 

Cutii poștale bloc – un design rezistent

 

Trebuie menționat faptul că, cutiile poștale bloc pot fi confecționate în orice culoare se dorește, fiind disponibilă întreaga paletă de culori decorative. Totodată, designul cutiei este rezistent la vandalism, suprafața cutiei fiind vopsită în câmp antistatic, prezintă rezistență împotriva semnelor de abraziune.

 

Cutiile poștale bloc se bucură de un design ergonomic, aspectuos și funcțional și sunt accesibile tuturor, dispunând de un preț mai mult decât rezonabil.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here