Germanii de la Sennheiser vor extinde fabrica de la Brașov

0
169

Sennheiser, unul dintre cei mai cunoscuți producători de echipamente audio, are fabrică la Brașov din 2018 și a anunțat că va tripla suprafața unității de producție. Sennheiser, cunoscută mai ales pentru căștile produse, are fabrici în Germania, SUA, România și Irlanda.

Fabrica SennheiserFoto: Sennheiser

Ce spune compania despre fabrica de la Brașov

Sennheiser va investi de asemenea și în fabrica din Brașov. Produse pentru piața audio profesională sunt fabricate aici încă din anul 2018, printre acestea numărându-se sistemele Evolution Wireless G4 și Evolution Wireless Digital, XS Wireless Digital, precum și renumitele căști pentru DJ, HD25 și căștile de monitorizare HD280. În prezent, fabrica funcționează la capacitate maximă numărând aproximativ 150 de angajați.

În ultimii ani, businessul a înregistrat creșteri semnificative, motiv pentru care Sennheiser a decis să extindă suprafața fabricii de la nivelul actual de 3.300 de metri pătrați, la aproximativ 10.000 de metri pătrați până la începutul anului 2023.

De asemenea, dezvoltarea businessului va fi însoțită și de o creștere substanțială a personalului, iar Sennheiser preconizează că noua clădire va fi la capacitate maximă până în 2027.

Ce spune compania despre fabrica din Germania

În cadrul fabricii din Germania au fost demarate investiții substanțiale în tehnologii de producție de ultimă generație, în mod special în zona de asamblare a plăcilor cu circuit imprimat (PCB). O mare parte va fi investită într-o nouă linie de producție SMT (Tehnologie de Montare pe Suprafata) care permite fabricarea cu precizie chiar și a celor mai mici ansambluri.

În plus, capacitățile de producție mecanică vor fi extinse și suplimentate prin introducerea de noi tehnologii. O altă competență esențială a fabricii din Germania este producția de capsule pentru microfon în camera curată dedicată. Datorită cererii mari, capacitățile de producție din acest domeniu vor fi de asemenea crescute semnificativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here