​Controale ANAF în Dragonul Roșu

0
94

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a demarat, împreună cu Direcția Generală de Poliție a Municipiului București și Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, o serie de controale pe raza Complexului Comercial „Dragonul Roșu”, fiind verificate puncte de lucru ale unor agenți economici care desfășoară activități de comerț cu produse textile.

Controale ANAF in Dragonul RosuFoto: Facebook

Conform informațiilor transmise de Lucuan Heiuș pe pagina sa de Faceboo, inspectorii antifraudă evaluează din punct de vedere fiscal activitatea operatorilor economici pentru a stabili dacă s-au comis fapte de evaziune fiscală.

“Controalele continuă pe tot parcursul zilei, DGAF oferind suport pentru identificarea activităților comerciale suspecte de evaziune fiscală, fraude vamale și comerț cu produse contrafăcute”, spune Heiuș.

Ce spunea șeful ANAF într-un interviu acordat HotNews.ro pe această temă

În iunie, Lucian Heiuș a acordat un interviu HotNews.ro.

Întrebare: Pentru vă vorbiți de controale, mergeți anual în Dragonul Roșu. Au controalele vreun efect? Probabil vă așteaptă în fiecare an cei de-acolo.

Lucian Heiuș: Ceea ce spui este un obicei pe care l-am văzut. De obicei te duci, după 6 luni te mai duci o dată, i se dă o amendă știe că în următoarea perioadă lungă de timp probabil că nu o să mai vină iarăși controalele: trebuie să recuperez și banii, că i-am dat pe amendă, trebuie să recuperez și altele.

Ăsta este motivul pentru care săptămâna trecută am repetat, la nici 3 săptămâni, controlul la importatorii și cei care fac achiziții intracomunitare de legume-fructe și distribuie en-gros.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here