Transport rapid si sigur

0
90

Transport rapid si sigur

Lenjeriile de pat din finet de la CasaNewConcept m-au cucerit de prima data cand am accesat site-ul, pentru ca modelele erau foarte variate, insa fiecare dintre ele se potriveau in dormitorul meu. Nu am fost niciodata adepta comenzilor online, insa imi doream mult o noua lenjerie de pat in camera si m-am uitat putin prin magazine, dar nu am avut niciodata rabdare sa stau sa caut asa cum trebuie. Pentru ca la CasaNewConcept totul se desfasoara online, produsele preferate se afla la doar cateva click-uri distanta, astfel ca se economiseste foarte mult timp si e foarte usor sa se plaseze o comanda. De asemenea, mi-a convenit faptul ca politica de retur e foarte prietenoasa si nu e complicat sa returnezi un produs daca acesta nu iti place, insa am sperat sa nu fie nevoie de asa ceva, ca nu vreau sa am parte de batai de cap niciodata.

Din fericire nu a fost nevoie pentru ca produsele comandate chiar mi-au depasit asteptarile si ma bucur de ele chiar si acum. Le-am spalat de mai multe ori la masina, am respectat toate regulile cu privire la intretinere, iar lenjeriile arata bine, fara sa isi piarda din farmec, lucru care se datoreaza calitatii produselor din care sunt confectionate. In plus, acestea sunt foarte comode, placute la atingere si este o adevarata placere sa stai in pat, motiv pentru care voi recomanda tuturor gama de lenjerii din finet propusa de CasaNewConcept.

Aici ai parte de numai avantaje, incepand de la faptul ca totul e online, asa ca nu mai pierdem timpul aiurea, gama e foarte variata si poti sa vezi printr-un singur click daca e disponibila marimea pe care o cauti. Despre preturi pot spune ca sunt foarte avantajoase, mult mai mici decat cele pe care le-am vazut prin magazinele obisnuite, insa se gasesc si multe reduceri si promotii, iar cea care mi-a atras atentia a fost 1+1 gratis, pentru ca platesti o singura lenjerie, insa te bucuri de doua. Eu personal nu am comandat produse in valoare de peste 399 de lei, insa cine o face va avea parte de transport gratuit prin curier oriunde in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here