Blugi bărbați și blugi largi pentru femei la modă în acest sezon

0
135

Blugii pentru bărbați din noul sezon, probabil nu au fost niciodată atât de atrăgători. Sunt conici, confortabili, practici și frumoși.

Oricare dintre modelele de blugi bărbați conici nu constrâng mișcările și se potrivesc întotdeauna pe corpul masculin, indiferent de forma lui. Toată lumea poartă blugi, tineri și mai în vârstă, bogați și săraci.

Sunt potriviți pentru lucru la birou, pentru întâlnirea cu cei mai buni prieteni și de asemeni, pentru o plimbare în parcul de vară – principalul lucru, fiind acela de a-i alege corect.

Blugi bărbați – Design la modă

Anul acesta, blugii rupți sunt deosebit de populari, și în plus, blugii răsuciți la bază, de asemenea, nu își pierd pozițiile în topul pantalonilor masculini.

Chiar și cele mai conservatoare și clasice tipuri de blugi bărbați, care sunt adesea aleși pentru serviciu sau școală, au suferit modificări. Au devenit mai înguști, mai conici, precum și scurtați cu câțiva centimetri.

Tinerii aleg blugi clasici cu cusătură laterală strălucitoare, cel mai adesea alba sau galbenă, în timp ce la modelele pentru bărbații mai maturi, cusătura laterală de pe blugi este aproape invizibilă, deoarece repetă culoarea pantalonilor în sine.

Blugii conici pentru bărbați au un minim de elemente decorative, ceea ce înseamnă că astfel de articole vestimentare sunt potrivite chiar și pentru birou. Daca vrei să-ți diversifici garderoba cu accesorii, poți folosi o curea din piele, principalul lucru fiind ca ea să se potrivească cu stilul.

Blugi bărbați conici și rupți

De asemenea, blugii rupţi, care par să fie „rupți de un câine”, așa cum le place bunicilor să spună, au o relevanță deosebită primăvara și vara în rândul tinerilor.

Zgârieturile, găurile, firele proeminente, dau imaginii un fel de accent al stilului hooligan. Acest look este ideal pentru relaxare cu prietenii, la un concert rock, precum și pentru petrecerea timpului liber oriunde și oricând.

Anul acesta, modelele de blugi bărbați conici cu zgârieturi puternice și găuri sunt, de asemenea, la modă. Este de dorit ca găurile să fie pe genunchi, și de asemenea, pot fi zgârieturi sau petice în partea superioară.

În ceea ce privește culoarea, alegerea aici este incredibil de mare, pentru absolut pentru toate gusturile: alb, bleu, negru, gri, albastru, indigo, kaki.

Blugi largi

Este imposibil să ne imaginăm un dulap feminin modern fără blugi, și cred că pur și simplu nu există. În diversitatea lor, se remarcă blugii largi, care sunt prezentați într-o varietate de stiluri.

Fiecare fashionistă poate alege perechea potrivita de pantaloni pentru trăsăturile siluetei și stilului ei. Stilul de croială largă este considerat cel mai practic și confortabil. Astfel de modele sunt prezentate în lungimi standard și scurtate, evazate de la șold și chiar în formă de clopot.

Cele mai populare combinații cu astfel de pantaloni sunt look-urile casual. Poți combina blugi largi negri cu pantofi sport albi pentru un ansamblu off-duty. Partea superioară a look-ului trebuie selectată ținând cont de parametrii personali ai corpului.

Dacă ai o conformație subțire, atunci un tricou sau un pulover cu dungi orizontale ar fi o soluție bună pentru tine. Pentru a-ți echilibra partea superioară voluminoasă a corpului, optează pentru o culoare solidă a bluzei cu gât, raglan sau maiou.

Must Have – blugi largi de damă versatili Mom Fit

Blugii largi de damă de pe vremea tinereții lui Johnny Depp și cariera stelară a lui Kate Moss, domină deja lumea modei.

În acea perioadă lipsită de griji, modelul era numit Mom Jeans, combinat cu un maiou simplu alb și era considerat culmea sexualității. Tendința modei de a pune cizme la blugi largi, este perfectă pentru un model încăpător.

Hitul sezonului următor se va simți bine asociat cu un top, un jumper din cașmir sau un golf subțire, subliniind fragilitatea siluetei. Culoarea albastru pal sau albastru spre alb este prezentă pentru blugii largi, în cea mai favorabilă lumină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here