Don’t waste time! Iata de ce sa alegi cursurile de engleza online!

0
97
cursuri engleza online
cursuri engleza online

Integrarea in NATO si, mai ales, in Uniunea Europeana au fost cele mai importante realizari ale Romaniei din ultimele decenii. Indata dupa iesirea din comunism, romanii au sperat sa se bucure de aceleasi drepturi precum cetatenii tarilor occidentale, sa poata sa munceasca, iar copiii lor sa invete oriunde in Europa.

Dupa 2007, aceste dorinte s-au transformat in realitate, iar numerosi profesionisti romani isi desfasoara activitatea, la cel mai inalt nivel, in cele mai puternice state europene. Exista inclusiv orase occidentale cu primar roman sau emigranti care au ajuns sa conduca ministere ori companii mari in strainatate.

cursuri engleza online
cursuri engleza online

Pentru a profita la maximum de aceasta realitate, este nevoie de o buna cunoastere a limbilor straine, inclusiv a englezei, principala limba de circulatie la nivel international. Parintii constienti de importanta acestui aspect isi inscriu copiii la cursuri engleza online inca de la varste fragede, astfel incat, atunci cand termina liceul, sa beneficieze deja de cunostinte aprofundate si sa fie capabili sa se descurce oriunde in lume.

Cursuri engleza online pentru copiii din ciclul primar

Centrul de limba engleza Flying Colours organizeaza cursuri adresate copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani, intr-un ritm de doua sedinte pe saptamana, fiecare dintre ele cu durata de 90 de minute. Pregatirea incepe pe data de 26 septembrie 2022 si dureaza pana la 21 iunie 2023, cu respectarea sarbatorilor legale si a vacantelor scolare.

Copiii care finalizeaza cursurile sunt capabili sa promoveze examenele Cambridge YLE (Starters, Movers si Flyers), ceea ce le permite sa echivaleze testul de limba engleza ce ar urma sa fie sustinut pentru admiterea in clasele a 5-a cu profil engleza intensiv.

Metodele folosite si activitatile din timpul cursurilor permit dezvoltarea vocabularului si a structurilor gramaticale specifice varstei, precum si dobandirea principalelor abilitati necesare pentru invatarea unei limbi straine: vorbire, ascultare, citire si scriere. Structura orelor este realizata pe suport de curs National Geographic, Oxford sau Cambridge.

Cursuri engleza online pentru copiii din ciclul gimnazial

Pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani, frecventa este de o sesiune pe saptamana, cu o durata superioara, de doua ore. Intervalul in care se desfasoara pregatirea este identic cu cel pentru ciclul primar: 26 septembrie 2022 – 21 iunie 2023.

Cunostintele acumulate la cursuri le permit elevilor sa promoveze examenele Cambridge KET si PET, ceea ce ofera posibilitatea echivalarii testului de limba necesar pentru admiterea in clasele de a 9-a bilingv engleza.

Cursurile suplinesc o mare lacuna a scolii romanesti si pun accent pe conversatie, astfel incat 70% din timp este petrecut discutand online cu profesorul si cu colegii de grupa. In acest fel, pe langa cunoasterea gramaticii, copilul devine capabil sa se descurce in situatii concrete de viata.

Cursuri engleza online pentru liceeni

Pentru adolescenti, frecventa cursurilor este de o sesiune pe saptamana, cu durata de 120 de minute, intervalul de desfasurare fiind cuprins intre 26 septembrie 2022 si 21 iunie 2023, cu respectarea vacantelor scolare si a sarbatorilor religioase.

Ca o dovada a bunei cunoasteri a limbii, adolescentii vor putea sa sustina cu succes examenele Cambridge FCE si CAE, care echivaleaza proba de limba straina de la examenul de Bacalaureat si, in plus, permit admiterea la mai multe universitati de prestigiu pe plan mondial.

Nu irosi timpul! Cu cat urmezi mai devreme cursuri de engleza online, cu atat vei beneficia de mai multe avantaje, in tinerete si la maturitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here