Kaufland retrage de la comercializare un sortiment de fistic: Clienții sunt rugați să nu-l consume

0
65

Magazinul Kaufland a anunțat că retrage de la comercializare un produs sub marcă proprie. Mai exact este vorba despre un lot de „K-Classic Fistic prăjit fără sare 100 g”, după ce s-a identificat un conţinut ridicat de Ocratoxina A.

FisticFoto: Nalaphotos / Dreamstime.com

Produsul menţionat are data de valabilitate 22.04.2023, lot 21029/220726001. Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH retrage produsul „voluntar şi preventiv, din motive ce ţin de protejarea consumatorilor”.

Kaufland retrage de pe piață un sortiment de fisitc pentru că a identificat un conţinut ridicat de Ocratoxina

„În cadrul controalelor de rutină s-a identificat un conţinut ridicat de Ocratoxina A. Deoarece în cazul consumului pe termen lung al produsului nu poate fi exclus un risc asupra sănătăţii, clienţii sunt rugaţi să acorde atenţie acestei informări şi să nu consume articolul cu datele de identificare menţionate mai sus. Kaufland a reacţionat imediat şi a retras produsul de la vânzare. (…) Producătorul Carl Wilhelm Clasen GmbH îşi cere scuze pentru această situaţie”, se menţionează în comunicat.

Astfel, clienţii se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a returna acest produs şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal, potrivit Stirile PRO TV care citează Agerpres.

Sursă foto: Photo104223831©Nalaphotos|Dreamstime.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here