[P] Reduceri de Black Friday Godeal24 2022: cel mai bun preț al anului! Ultimele 24 de ore de reduceri, perioadă limitată pentru a achiziționa Windows 10 începând de la 5.62€ și Office 2021 pe viață la doar 13.05€!

0
47

Reducerile de Black Friday sunt aici. Încă mai căutați un sistem de operare Windows OS, MS Office și alte programe pentru PC ieftine și originale? Atunci nu trebuie să ratați reducerile de Black Friday de la Godeal24! Acum vă permiteți să cumpărați software autentic Microsoft la cel mai mic preț, ceea ce vă poate ajuta să economisiți până la 90% din sumă, sau chiar mai mult.

Reduceri de Black Friday Godeal24 2022: cel mai bun preț al anului! Ultimele 24 de ore de reduceri, perioadă limitată pentru a achiziționa Windows 10 începând de la 5.62€ și Office 2021 pe viață la doar 13.05€! Foto: GoDeal24

Poate că v-ați gândit să cumpărați Windows 10 Pro sau Office 2021 Pro din magazinele oficiale Microsoft, dar aceasta costă destul de mult, mai ales dacă aveți un buget limitat. Prețul oficial al Office 2021 Pro este de 439,99 dolari. Reducerile de Black Friday de la Godeal24 vă permite să cumpărați Office 2021 Pro autentic pentru doar 24,25€, o achiziție unică care vă va servi pentru totdeauna. Dacă aveți mai multe computere sau cumpărați împreună cu prietenii, vă recomandăm să cumpărați pachetul de Office 2021 Pro 5PC-uri pentru doar 13.05€/PC. Nu vă faceți griji cu privire la prețul redus, deoarece Godeal24 garantează licențe 100% autentice. Godeal24 este o platformă de vânzare de software foarte sigură, trebuie doar să cumpărați cheia de activare a licenței software de la Godeal24, apoi să o descărcați de pe site-ul oficial al software-ului și să o activați folosind codul de activare, astfel încât software-ul pe care îl utilizați să fie 100% sigur și autentic! În timpul instalării și utilizării, Godeal24 oferă asistență tehnică 24/7 și promite servicii post-vânzare pe viață! Vânzare en-gros pentru afaceri: Windows OS și Microsoft Office.

Cel mai mic preț al anului! MS Office 2021 original de la 13.05

Profită de reducerile de Black Friday pentru a actualiza sistemul de operare al PC-ului dumneavoastră! Chiar dacă Windows 11 a fost lansat de mai bine de un an, Windows 10 este încă îndrăgit de marea majoritate a utilizatorilor, iar acum Windows 10 Pro este la doar 7,25€, cel mai mic preț al anului! Ofertele sunt și mai mari dacă cumpărați un pachet de două Windows 10 Pro pentru 2 PC-uri la doar 5,62€ fiecare! Acesta poate fi prețul unei pungi de snacks-uri, dar care vă poate aduce un Windows 10 Pro autentic! Iar Windows 10 poate fi, de asemenea, actualizat în mod gratuit la Windows 11! Este greu să ratezi un preț atât de mic!

Oferte limitate: Windows 10 Pro autentic de la 5.62€!

MS Office pentru MAC

62% reducere la pachete și mai mult MS Office (cod de reducere „GOLE62„)

Până la 50% reducere pentru pachete Windows! (cod de reducere ” GOLE50„)

>>> Află mai multe

Godeal24 dispune de un magazin complet și profesionist cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software la un preț redus în proporție de peste 80%, dar autentic. Puteți obține nu numai sistemele de operare populare Windows OS și Office, dar și software practic pentru mobil și PC, cum ar fi seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Mai multe instrumente pentru PC: cel mai bun preț, cele mai bune produse!

Godeal24 este un distribuitor de licențe Microsoft și de software de securitate IT, permițându-vă să achiziționați sistemul de operare Windows și MS Office la prețuri reduse, precum și instrumente utile pentru PC, cum ar fi seria IOBIT, software Ashampoo, Disk Drill și multe altele. Economisiți până la 90%! Licențele sunt 100% originale și autentice. Godeal24 cunoaște „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, iar utilizatorii le pot folosi fără probleme. Din acest motiv, licențele care pot fi achiziționate de pe Godeal24 sunt „pe viață”, adică pot fi folosite fără restricții: sistemul de operare va fi actualizat și susținut de Microsoft pe toată durata de viață a acestuia.

Cum plătesc?

  • Mergeți către pagina de plată, continuați ca invitat (sau creați un cont), apoi completați „Billing Information”.

  • Vă rugăm să selectați „CWALLETCO” în acest pas, apoi faceți clic pe „Continue”.

  • Vă rugăm să verificați comanda și apoi faceți clic pe „Place Order”.

  • Apoi veți fi redirecționat către această pagină, faceți clic pe „Choose payment methods”.

  • Apoi, puteți alege să utilizați PayPal pentru a finaliza plata.

  • Credibilitatea Godeal24 se reflectă pe deplin în buna reputație online de care se bucură și în numeroasele recenzii pozitive de pe TrustPilot, unde compania este cotată ca fiind „excelentă și grozavă” în 98% dintre recenzii. Acest lucru se datorează calității experienței de cumpărare și numeroaselor avantaje oferite de magazin: pe lângă posibilitatea de a alege din numeroase produse originale cu reduceri de până la 90%, livrarea digitală vă va permite să primiți software-ul direct pe adresa de e-mail în câteva secunde de la cumpărare. O metodă de livrare foarte convenabilă pentru cumpărător.

Godeal24 promite că oferă suport tehnic profesionist 24/7 și servicii post-vânzare pe viață și că puteți utiliza produsul fără nici un fel de probleme!

Contactați Godeal24 la: service@godeal24.com

​​​​​​​

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here