Renault şi Nissan Motor vor renunţa la un anunţ programat miercuri privind un acord de restructurare a alianţei lor

0
69

Renault şi Nissan Motor urmează să renunţe la un anunţ programat pentru miercuri privind un acord de restructurare a alianţei lor auto, în timp ce se străduiesc să rezolve diferenţele dintre ele, au spus trei persoane care cunosc situaţia, transmite Reuters.

Sediu RenaultFoto: Yuriko Nakao / AFLO / Profimedia Images

Renault vrea ca Nissan să investească în afacerile sale cu vehicule electrice, în timp ce Nissan doreşte vânzarea unei părţi din participaţia de 43% deţinută de Renault la Nissan, pentru a-i pune pe cei doi parteneri pe picior de egalitate.

Producătorii de maşini francez şi japonez au încă opinii diferite în ceea ce priveşte modul de împărţire a proprietăţii intelectuale, au spus persoanele, care au refuzat să fie numite.

Renault şi Nissan au refuzat să comenteze.

Companiile şi-au propus să anunţe noua structură de alianţă încă de luna aceasta, a informat Reuters săptămâna aceasta. Dacă va fi nevoie de mai mult timp pentru negocieri, companiile ar putea opta să se întâlnească o săptămână mai târziu, începând cu 7 decembrie, şi plănuiesc să fie pregătite pentru un anunţ săptămâna următoare la Londra, au declarat surse pentru Reuters.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here