FOTO OnePlus a prezentat un telefon-concept cu răcire lichidă în care conductele cu lichid se văd luminate prin spatele de sticlă al telefonului

0
60

Producătorul de telefoane OnePlus a dezvăluit la Barcelona, în cadrul Mobile World Congress, un nou concept de telefon cu un sistem inedit de răcire care, teoretic, ar trebui să ajute pe timpul încărcării ultrarapide și în timpul sesiunilor intense de jocuri. Telefonul-concept împletește partea tehnologică cu designul, iar sistemul de răcire poate fi văzut prin sticla de pe spatele telefonului.

OnePlus Active CryoFlux conceptFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Denumit Active CryoFlux, sistemul de răcire de pe telefonul-concept (care are la bază recent lansatul model OnePlus 11 cu procesor Snapdragon 8 Gen 2) presupune mai multe conducte cu lichid care traversează spatele telefonului, sunt iluminate albastru și pot fi văzute prin sticla transparentă de pe spatele telefonului.

Prin conductele transparente și iluminate în albastru lichidul de răcire poate fi văzut cum circulă, ceea ce creează un efect inedit. Pentru a completa efectul estetic, și în jurul modului rotund al camerelor foto OnePlus a pus un inel care se luminează în albastru.

Dincolo de partea estetică, sistemul de răcire cu lichid propus promite să țină telefonul mai rece în timpul sarcinilor intense, atunci când utilizatorul îl folosește în sesiuni intensive de gaming sau când telefonul se încarcă rapid.

Sistem de răcire cu lichid pe un telefon mobil pentru 3-4 cadre pe secundă în plus la jocuri

OnePlus spune că sistemul Active CryoFlux ar însemna o răcire de 2,1 grade Celsius în timpul sesiunilor de jocuri, ceea ce s-ar traduce în 3 sau 4 cadre pe secundă în plus.

În timpul încărcării OnePlus spune că sistemul Active CryoFlux ar însemna o scădere a temperaturii telefonului de 1,6 grade Celsius, ceea ce ar însemna că perioada de încărcare s-ar reduce cu circa 30-45 de secunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here