Pompa pentru bidonul cu apa: butonul care iti „aduce” sanatate!

  0
  51
  pompa pentru bidon apa

  Se spune ca, atunci cand esti sanatos, iti poti dori o mie de lucruri, de la fericire si bani la o familie, mai multi prieteni si un loc de munca mai bun. In schimb, atunci cand esti bolnav, vrei un singur lucru: sa obtii starea de bine inapoi, pentru care ai plati oricat si ai face orice sacrificiu!

  Din fericire, in continuare iti vom prezenta o metoda foarte facila de a avea acces, la propriu si la figurat, la o sursa necontenita de sanatate. Este vorba despre o pompa pentru bidonul cu apa, care functioneaza in cel mai intuitiv mod, furnizandu-ti o apa de calitate, prin simpla apasare a unui buton!

  Dupa cum ii spune si numele, pompa pentru bidonul cu apa se monteaza in varful recipientului de 19litri, dupa inlaturarea sigiliului igienic. In lipsa unui dozator, acest echipament se dovedeste extrem de util, intrucat permite „extragerea”, intr-o maniera rapida si eleganta, a apei din ambalajul respectiv si turnarea sa in pahare sau cani, mult mai usor de manevrat de catre oricine, inclusiv copii si seniori. Cu alte cuvinte, dispozitivul asigura accesul tuturor la o apa buna, singurul lichid 100% benefic pentru organismul uman, care il hidrateaza si il ajuta sa-si desfasoare procesele interne specifice, la parametri optimi.

  pompa pentru bidon apa

  In oferta H2On.ro, companie care livreaza acasa si la birou, oriunde in tara, in cel mai scurt timp, o apa premiata inclusiv la nivel international, se gasesc mai multe modele de pompa pentru bidonul cu apa, dintre care iti vom prezenta doua.

  Este vorba, in primul rand, despre varianta electrica Sink, care se remarca printr-o autonomie exceptionala, de peste 30-40 de zile, in conditiile unui ciclu de incarcare completa de numai 3 ore. Aceasta este realizata exclusiv din materiale igienice si sigure, fara miros, cu un luciu ridicat si rezistente la zgarieturi si uzura, precum plastic ABS, otel inoxidabil 304 (teava) si silicon alimentar (tubul).

  Alte avantaje ale sale includ portabilitatea (in conditiile unei greutati de numai 340 de grame net), silentiozitatea (ceea ce inseamna ca pompa pentru bidonul cu apa poate fi folosita inclusiv in biblioteca sau birouri, locuri in care linistea este obligatorie), pretul de doar cateva zeci de lei, precum si tavita pentru pahar cu care este dotata (ceea ce reprezinta un plus la capitolul stabilitate).

  Pe de alta parte, modelul Joy este chiar si mai simplu, avand un singur buton mare, tip on/off, cu ajutorul caruia apa este… pompata din recipient in pahar. De asemenea, acest produs are in componenta sa un tub din otel inoxidabil 304 si un tub din silicon de calitate alimentara.

  Niciunul dintre cele doua dispozitive prezentate mai sus nu are un pret care depaseste 100 de lei, prin urmare este la indemana oricui, fara un efort financiar semnificativ, sa achizitioneze o pompa pentru bidonul cu apa, care sa-l hidrateze si sa-i potoleasca setea in orice moment!

  Asta cu atat mai mult cu cat si recipientele respective sunt cele mai convenabile si economice (un pret de putin peste 1 leu per litru), iar apa continuta a fost remarcata de chefi si somelieri din intreaga lume (Superior Taste Award, acordat de catre International Taste Institute din Bruxelles, Belgia, in anii 2019, 2020, 2021 si 2022).

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here