Ford pune în vânzare Fiesta ST cu motor EcoBoost de 1.5 litri care dezvoltă 200 CP

0
89

Modurile selectabile de pilotaj prezente în premieră pe Fiesta ST, permit configurarea sistemelor care controlează motorul, direcţia şi stabilitatea maşinii cu ajutorul setărilor Normal, Sport şi Track, transformând modelul prin simpla apăsare a unui buton dintr-un hatchback flexibil care poate fi folosit în viaţa de zi cu zi într-o maşină sport cu pedigree de circuit. Sistemul opţional Launch Control le va da ocazia celor care vor pilota noua generaţie Fiesta ST să atingă un nivel maxim de satisfacţie prin starturi foarte rapide şi consistente pe circuit. Acest sistem este sprijinit de elemente grafice dedicate pe ecranul de 4.2 inci din zona instrumentarului de bord.

Diferenţialul mecanic cu alunecare limitată, disponibil opţional şi prezent în premieră pe Fiesta ST, optimizează aderenţa în viraje. În acelaşi timp, noile arcuri vectoriale (Force Vectoring Springs), tehnologie patentată de Ford, permit intrări mai agresive în viraje şi un răspuns mai exact care oferă o experienţă excelentă de condus.

Noua generaţie Fiesta ST este disponibilă încă din momentul lansării în versiuni de caroserie cu trei sau cinci portiere, oferind sisteme de confort şi tehnologice precum conectivitatea SYNC 3, sistemul audio B&O PLAY, Lane Keeping Ai) sau Traffic Sign Recognition.

„Șoferii Hot-hatch-urilor se aşteaptă la lucruri mari de la această maşină de clasă mică. Am pus în aplicare tot ceea ce am învăţat în dezvoltarea modelelor recente din gama Ford Performance – implicit Ford Focus RS şi Ford GT – pentru a dezvolta o nouă generaţie Fiesta ST care stabileşte standarde noi în segment la capitolul plăcere a condusului. Sunetul gutural al celor trei cilindri le va «vorbi» pasionaţilor indiferent de limba în care comunică aceştia”, spune Leo Roeks, director Ford Performance Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here