FAN Courier se extinde în Ungaria

0
166

”Strategia noastră include şi dezvoltarea în regiune, datorită milioanelor de români care muncesc în străinătate şi a companiilor străine care desfăşoară activităţi în România. Suntem deja prezenţi în Bulgaria şi vom deschide din toamnă un punct de lucru cu spaţiu de depozitare în Ungaria”, spun reprezentanţii FAN Courier.

Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a depăşit pragul de 131 milioane euro, în creştere cu 13,2% peste rezultatele anului precedent. ”Bugetul pentru 2018 a fost construit luând în calcul tot două scenarii: pesimist, pentru care ne pregătim inclusiv de o eventuală stagnare şi scenariul realist-prudent, în care anticipăm o creştere de 10%”, spuneau reprezentanţii companiei. 

În ultimii doi ani, compania a investit 36,5 milioane de euro, o parte importantă fiind dedicată inovaţiei. ”Am introdus lockerele e-BOX care permit clienţilor să-şi controleze singuri livrările şi am lansat opţiunea de plată cu cardul. Românii sunt în continuare reticenţi să plătească electronic, ceea ce face ca munca pe care o depunem în spate, noi şi echipele noastre de curieri, să fie uriaşă şi de multe ori fără succes imediat”, au mai declarat aceştia. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here