Producătorul de telefoane care s-a salvat de la faliment lansează în România cel mai sigur telefon din lume

0
81

BlackBerry KEY2 este primul model al producătorului canadian cu sistem dual-camera. Noul smartphone oferă o evaluare generală a securităţii dispozitivului, precum şi o modalitate simplă de a vedea modul în care aplicaţiile pot accesa datele personale. 

Mai mult decât atât, terminalul are mai multe specificaţii de securitate de ultimă generaţie, cum ar fi noul browser de internet Firefox Focus, dezvoltat de Mozilla, care permite sesiuni de navigare web nedetectabile.

BlackBerry KEY2 este primul model al producătorului canadian cu sistem dual-camera. Sistemul de 12MP oferă o îmbunătăţire în ceea ce priveşte reglarea automată a balansului de alb, auto focus mai rapid şi o stabilitate a imaginii mai bună.În ceea ce priveşte designul, smartphone-ul are un cadru din aluminiu care combină o tastatură inteligentă reproiectată cu un ecran tactil de 4.5 inch, oferind o experienţă unică utilizatorului.

Smartphone-ul are Android 8.1 Oreo şi o baterie inteligentă de 3500 mAh care învaţă comportamentul utilizatorului de încărcare şi oferă recomandări privind alimentarea. În ceea ce priveşte aspectul hardware, noul Blackberry are un procesor octa-core, 6GB memorie RAM şi 64GB capacitate de stocare. 

BlackBerry KEY2 este disponibil începând de la 39 de euro cu abonamentul Red 39, putând fi achiziţionat şi fără abonament pentru 649 de euro din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor şi de pe www.vodafone.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here