Ce puteți citi în ediția de luni, 27 august, a revistei Capital

0
81

Din ediţia de luni, 27 august, puteţi afla, printre altele, cine încasează adaosul comercial pentru serviciile medicale prestate în străinătate. De asemenea, un subiect care ar trebui să pună guvernanţii pe gânduri este asemănarea dintre traiectoria economică a României şi cea care a dus Grecia la un pas de colaps. Iar o analiză comparativă a preţului carburanţilor din Europa, realizată de Capital, arată că am reuşit să ajungem şi noi campioni europeni la ceva. La scumpirea benzinei!

Nu este de ratat nici studiul cu privire la maşinile pe care le cumpără românii, de la cele second-hand, până la cele mai noi SUV-uri. Știaţi că, în baza unei noi Legi, asociaţiile de locatari pot pune ipotecă pe apartamentele celor care întârzie plata întreţinerii? Va schimba asta radical regulile traiului la bloc? Redactorii Capital au aflat şi că marele actor Leonardo DiCaprio a intrat în afaceri cu un investitor nou în România, dar şi că un fost lider PSD are o prosperă afacere cu… aur. 

Căutaţi soluţii pentru a reduce costurile generate de consumul de curent electric? Revista Capital vă pune la dispoziţie un top al ofertelor alternative ale furnizorilor. Tot din numărul 34 al publicaţiei aflaţi detalii despre afacerea care poate aduce mii de euro tinerilor abia ieşiţi din facultate.

Informaţii pe larg despre toate aceste subiecte, şi despre multe altele cel puţin la fel de interesante, puteţi afla din numărul 34 al revistei Capital care poate fi găsit de luni la centrele de difuzare a presei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here