Averea impresionantă a lui Carmen Harra! În ce a investit zeci de milioane de dolari!

0
69

Case în Florida, apartamente în New York, maşini pe care unii le văd doar în filme şi bijuterii în valoare de 40 de milioane de dolari – aceasta este „mica agoniseală” a prezicătoarei Carmen Harra, care a plecat în SUA cu 80 de dolari în buzunar. 

„Am investit în bijuterii, am scris cărţi, am obţinut bani din drepturi de autor din fiecare ţară. Am avut office-ul de la New York şi am lucrat mai bine de 20 de ani în acel loc. În timp s-au adunat investiţiile”, a explicat Carmen Harra, în urmă cu ceva timp.

Cunoscută mai întâi în Statele Unite ale Americii şi abia mai apoi în România, Carmen Harra şi-a amintit, recent, la Antena Stars, că a plecat peste Ocean cu 80 de dolari în buzunar şi mult curaj în suflet, fără să ştie ce o aşteaptă. ”Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiţi de la o prietenă, o rochiţă şi o pijama. Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam 20.000 de dolari! Apoi m-am răzbunat şi mi-am luat tot ce mi-am dorit şi am visat. Am refulat!”, a dezvăluit Carmen Harra. Aceasta crede că totul stă în mentalitatea fiecăruia, iar schimbarea de atitudine ar putea să o încerce oricine. ”Banii sunt o formă energetică, dar corpul are o vibraţie care lucrează cu Universul, noi atragem lucrurile în viaţa noastră. Dar nouă ne e teamă să atragem banii, ţine de mentalitate, dacă ştii să lucrezi cu energia asta”, a mai adăugat Harra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here