EXCLUSIV! Nou puci contra lui Dragnea! Ce PLAN diabolic se pune la cale împotriva lui și cine sunt inițiatorii lui (SURSE)

0
220

Adrian Țuţuianu a fost înregistrat într-o şedinţă de partid pe care a ţinut-o la Găeşti în faţa primarilor. Preşedintele PSD Dâmboviţa şi-a insultat colegii pe care i-a făcut „maimuţe” şi „proşti”, iar acum se teme că va fi destituit din funcţie. În acest contex, el a obligat mai mulţi membrii ai filialei să trimită o scrisoare către Liviu Dragnea pentru a-i cere demisia şi pentru a arăta că el are în continuare susţinere.

Totuşi, conform unor surse din apropierea lui, scaunul i se clatină serios, iar cei care au semnat scrisoare sunt oameni pe care i-ar avea la mână cu diverse. Țuţuianu ar fi apelat de mai multe ori la interceptări ilegale şi astfel ar fi aflat multe informaţii despre cei din subordinea sa, pe care i-ar fi ameninţat imediat după difuzarea înregistrărilor, potrivit aceloraşi surse. Astfel el ar vrea să pună la cale încă un puci contra lui Liviu Dragnea şi caută susţinere şi la baronii din teritoriu. El ar dori să iniţieze o nouă scrisoare semnată de sute de primari din toată ţara, fix înaintea alegerilor europarlamentare, susţin surse din PSD Dâmboviţa.

„Țuţuianu a făcut un tur de forţă şi a apelat la tot felul de instrumente ilegale pentru a afla cine a scurs înregistrările. Parcă era turbat. Mie unul mi-a inspirat teamă. Este un om foarte periculos. Sper să ne scape Dragnea de el . Oricum nici el nu va sta degeaba şi îi pregăteşte o nouă surpriză lui Dragnea: o scrisoare de la sute de primari din toată ţara. Momentan nu a convins pe nimeni, dar să vedem”, a spus un membru PSD Dâmboviţa pentru Capital.

Iată scrisoarea semnată de 66 de primari din judeţul Dâmboviţa:

Primarii Partidului Social Democrat din judeţul Dâmboviţa, alături de conducerea  Consiliului Judeţean, luând act de declaraţiile liderilor centrali ai partidului, precum şi de apariţia în presa centrală a unor discuţii care au avut loc în cadrul Organizaţiei PSD Dâmboviţa, emitem următorul punct de vedere:

Toate discuţiile care fac obiectul înregistrărilor au avut loc în interiorul partidului, în cadrul întâlnirilor conducerii organizaţiei judeţene cu primarii, viceprimarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali, la solicitarea acestora, cu privire la dezbaterile din cadrul CEX naţional.

 

Ne delimităm de atitudinea colegilor noştri, care şi-au permis să înregistreze discuţii din interiorul partidului şi apoi să trimită aceste înregistrări unor televiziuni naţionale, cu scopul vădit de a discredita atât liderul organizaţiei cât şi organizaţia PSD Dâmboviţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here