Anda Adam dă o lovitură năucitoare Antenei 1! Nimeni nu s-a așteptat la gestul ei

0
173

Cuplul ar fi plecat acasă cu 40.000 de euro. Și toate detaliile fuseseră puse la punct, până când Anda a aflat că trebuie să concureze împotriva rivalei sale, Bianca Drăguşanu, care face echipă în producţia Antena 1, alături de sora sa Oana.

Pentru participarea în acest show, cele două ar primi împreună 100.000 de euro, conform Click!. Acest lucru a nemulţumit-o pe cântăreaţă, care s-a simţit umilită şi a hotărât să nu mai semneze cu Antena 1 în cele din urmă. O altă pereche care s-a retras de la Asia Express chiar înainte de plecare a fost cea formată din Codin Maticiuc şi jurnalista Mara Bănică. Cel care a renunţat a fost craiul de Dorobanţi şi nu a putut fi întors din drum. Nu se ştie exact de ce a luat această decizie, dar cert este că Mara a rămas fără coechipier şi nu s-a putut găsi un altul.

Cei care vor lua până la urmă startul în Asia Express/India Express sunt  surorile Claudia şi Paula Pavel, Ana Morodan şi CRBL, fiecare cu câte un partener, actriţa Anca Sigartău cu fiul, Cosmin Seleşi cu Șerban Copoţ, Iuliana Luciu cu Margherita de la Clejani, Ruby cu iubitul, Jojo cu Paul Ipate şi Bianca Drăguşanu cu sora ei mai mică, Oana.  

Emisiunea va fi prezentată de Gina Pistol împreună cu Liviu Vârciu şi Andrei Ștefănescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here