ESET a lansat cea mai nouă soluţie de securitate care protejează fără să afecteze performanţă PC-ului

0
74

Se preconizează că până în 2025, vor exista peste 75 de miliarde de dispozitive conectate la internet la nivel global – de la dispozitivele smart de acasă la gadget-uri inteligente de e-health – iar asta nu poate decât să însemne o adevărată ameninţare la adresa securităţii informatice. Pe măsură ce apar tot mai multe dispozitive conectate în fiecare zi, creşte şi volumul de date personale şi sensibile partajate, precum şi numărul de puncte de intrare în reţele.

„Hackerii se vor folosi de această creştere în numărul dispozitivelor conectate la internet în avantajul lor, iar utilizatorii, prin urmare, nu îşi pot permite să neglijeze securitatea acestor dispozitive şi sunt îndemnaţi să ia măsuri de protecţie corespunzătoare. Prin adăugarea unui nivel de protecţie dedicat dispozitivelor IoT la suita de produse pentru utilizatorii de acasă, clienţii noştri sunt şi mai în siguranţă, având în vedere că dispozitivele şi router-ele la care se conectează, vor fi securizate adecvat”, a afirmat Matej Krištofík, Product Manager la ESET.

La fel ca în anii precedenţi, pentru a combate toate aceste ameninţări, utilizatorii pot alege între ESET NOD32 Antivirus pentru o protecţie de bază, ESET Internet Security care dispune de straturi suplimentare de securitate pe lângă soluţia anti-malware de bază şi ESET Smart Security Premium pentru utilizatorii în căutare de protecţia şi funcţionalităţile cele mai avansate de pe piaţă. Acestea includ tehnologii precum manager-ul de parole şi protecţia bancară.

Construite având la bază tehnologii de învăţare automatizată şi a peste trei decenii de cunoştinţe acumulate – toate soluţiile ESET rulează neinvaziv în fundalul activităţii PC obişnuite. Caracteristica lor de top constă în scanarea uşoară şi ultra-rapidă, ce nu afectează sistemul de operare sau experienţa utilizatorului.

„Produsele noastre sunt special concepute să ofere multiple avantaje faţă de protecţia nativă Windows, pentru a arăta utilizatorilor cum o abordare multistratificată a securităţii cibernetice poate combate şi cele mai avansate ameninţări existente”, menţionează Krištofík.

 

Cea mai recentă versiune a acestor soluţii oferă noi caracteristici, precum şi îmbunătăţiri ale celor existente, printre care:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here