OPINIE/Lazăr si Toader: doi ordinari care se santajeaza reciproc

0
155

Ieri, 31.10.2018, in plin centru al Municipiului Ploiesti, pe strada Dr Bagdazar, in Centrul Comercial din spatele Tribunalului Prahova, doua incercari de trafic de influenta asupra politistilor locali din Ploiesti- s-au “spart” datorita verticalitatii acestora.

Astfel, la orele 11.28, un echipaj al Politiei Locale Ploiesti a amendat contraventional un posesor al unui autoturism parcat ilegal in zona, care specifica ca il cunoaste si il va suna pe un coleg al celor de la rutiera.

Dand dovada de discernamant si de spirit deontologic, echipajul de la Serviciul Rutiera din cadrul Ploiesti Locale Ploiesti  au aplicat legea fara sa tina cont de telefoanele date in aceasta speta.

La cca doua-trei minute, un alt focar de “infectie”….

La un control aplicat si profesional al celor de la Biroul Protectia Mediului executat simultan cu cele relatate mai sus, un reprezentant al unui PFA a fugit de la control. La solicitarea expresa a echipei de control efectuata asupra colegilor si vecinilor de stand, “pitipoanca” a revenit cu tupeu.

La constatarea si intocmirea procesului-verbal de contraventie in suma de 1000 ron, “pitipoanca”, cu tupeu a solicitat un ragaz  pentru a da un telefon “sefei” echipei de control care ar fi verisoara acesteia.

‘Pitioanca”, sefa a PFA ILIESCU ST ELENA SIMONA A APELAT TELEFONIC PENTRU A INTERVENI IN STOPAREA CONTROLULUI SI ANULAREA PROCESULUI VERBAL DE CONTRAVENTIE PE VERISOARA SA, SEFA SERVICIULUI JURIDIC DIN CADRUL POLITIEI LOCALE PLOIESTI, CELEBRA NON-VALOARE MOCANU ISABELA GABRIELA.

Aceasta a intrebat cine are tupeul sa fie in control la verisoara sa, si la aflarea vestii urate pentru ea, ca in control se afla politistele locale Constantinescu Camelia si Tomina Neagu, sefa juridicului si-a dat brusc seama ca este pe un  teren minat si i-a inchis telefonul verisoarei “tupeiste”.

Mentionam cine este sefa Serviciului Juridic al Politiei Locale Ploiesti, celebra non-valoare Mocanu Isabela Gabriela, persoana introdusa in Comisia de Disciplina a Politiei Locale Ploiesti de catre politista locala Neagu Tomina care i-a intocmit si cateva plangeri penale.

Normal ca, brusc a inchis telefonul rudei apropiate, probabil a curentat-o o eventuala infractiune posibila a fi monitorizata. Vom urmari procesul verbal de contraventie, sa nu fie anulat ilegal de aceasta “somitate” in ilegalitati.

Precizam ca, “tupeista” verisoara a non-valorii de la sefia Serviciului Juridic, a fost sanctionata pentru neaincheierea contractului de evacuare a deseurilor menajere si asimilabile acestora, cu operatorul autorizat din Muncipiul Ploiesti, parca despre asta batea “toba” primarul Adrian Dobre…Sau, nu?

Reamintim cititorilor faptul ca, prin ordonanta din data de 12,10.2016 s-a dispus inceperea urmaririi penale cu privire la savarsirea infractiunilor de inducere in eroare a organelor judiciare, marturie mincinoasa, instigare la inducerea  in eroare a organelor judiciare, instigare la marturie mincinoasa, fapte prevazute si pedepsite de art 268 aln 2, art 273 alin 1, art 47 raportat la art 268 si art 47 raportat la art 273 Cod Penal “RETINANDU-SE” ca numitul Vaida Adrian , la data de 27.05.2015, a denuntat organelor de urmarire penala fapte nereale in legatura cu Toader Cristinel si i-a determinat pe Mocanu Gabriela- Isabela si Vasilescu Ioan-Gabriel sa formulize denunturi asemanatoare, astfel ca Mocanu Gabriela – Isabela si Vasilescu Ioan – Gabriel, la data de 27.05.2015, au denuntat organelor de urmarire penala fapte nereale in legatura cu Toader Cristinel si au dat declaratii mincinoase, producand si probe nereale in sustinerea afirmatiilor mincinoase”, se mentioneaza in Ordonanta prin care Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti si-a declinat competenta catre Parchetul General.

Totodata, Mocanu Gabriela Isabela, sefa “serviciului resurse umane, juridic, contracte, proceduri” din cadrul Politiei Locale Ploiesti, ocupa postul ilegal, prin frauda, inca din 21.01.2014.

Conform propriilor declaratii date in fata procurorilor, Mocanu Gabriela Isabela a dat spaga 1000 de euro pentru ocuparea acestui post. Dubios este faptul ca, aceasta este mentinuta in functie, ca functionar public, pe un post ocupat prin frauda si obtinand ilegal contravaloarea salariului aferent acestei functii, prejudiciind bugetul de stat si cel local.

In denuntul fals dat de aceasta impostoare sunt nominalizati mai multi politisti locali si sefi din cadrul Politiei Locale Ploiesti care ar fi obtinut functia tot prin frauda. (Ec Adrian Radu)

N.R- Lasand gluma macabra la o parte, politistele locale mentiaoante au facut ravagii in Centrul Comercial de pe strada Dr Baltazar: au sanctionat un numar de cinci societati, pentru aceleasi abateri, in suma totala de 9/000 ron. Unde sa mai incapa stimata doamna non-valoare o eventuala actiune de trafic de influenta? Doar la mata’, poate cand ajungi unde orice organ de cercetare penala integru te-ar incadra. Dar, oare mai avem in Prahova?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here