Denunțătoarea lui Iohannis a ieșit la atac! Ce ofertă i-ar fi făcut președintele

0
56

Primul dosar ar fi fost înregistrat în 2001. Dosarul avea ca speţă o moştenire, în care mama soţiei preşedintelui primise o parte. Ulterior, Carmen Iohannis a cumpărat de la mama ei moştenirea, după ce aceasta o obţinuse prin acte false, conform România TV.

Preşedintele a avut calitate de inculpat într-un dosar din 2006. Este vorba despre dosarul cu retrocedarea către FDGR, un dosar care a ajuns la DNA şi DIICOT.

Mai mult, un alt dosar ar fi fost închis la doar o lună după ce Klaus Iohannis a devenit preşedintele României. În dosar a fost vorba despre retrocedarea unei clădiri în care se regăsea un magazin.

În acest context, denunţătoarea din dosar a dat din casă.

”Eu am băgat 4 miliarde de lei vechi în modernizarea acestei clădiri. Acest individ (n.r. Klaus Iohannis) a pus la cale un plan de retrocedare fantomă. Acest dosar a ajuns la DNA, domnul Țuluş l-a plimbat. Am fost în audienţă la primarul Iohannis şi mi-a făcut o ofertă. Iohannis mi-a propus să mă înţeleg cu cel căruia îi retrocedase imobilul.”, a spus Elena Pătru, denunţătoarea din dosar, la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here