Finanțare uriașă pentru Andreea Marin! De la cine a primit banii

0
105

În urmă cu mai bine de patru ani, în 2014, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Pe 15 aprilie 2014, între Fondul Social European – Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) şi Fundaţia Preţuieşte Viaţa a fost încheiat un proiect de finanţare. 

Obiectul acestui contract îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile”, se arată în document. Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) a acordat o finanţare de 7.395.607 lei (peste 1,6 milioane de euro) fundaţiei Preţuieşte viaţa, echivalentă cu 98% din valoarea totală a proiectului, restul de 150.930 de lei fiind contribuţia beneficiarului. Perioada de implementare a proiectului era de 18 luni, potrivit stirilekanald.ro.

„Preţuieste Viaţa este un concept iniţiat de Andreea Marin, care a fost folosit ca o „umbrelă” pentru campaniile umanitare gândite şi/sau avute de aceasta de-a lungul ultimilor ani. Acestea au fost puse în practică fie pentru a îmbogăţi formatul Surprize-Surprize, emisiunea umanitară pe care Andreea Marin a găzduit-o aproape un deceniu şi pentru care a fost director de program, fie în parteneriat cu TVR şi UNICEF. Fundaţia Preţuieste Viaţa derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educaţie, drepturile omului, advocacy sau pentru jurnalism de calitate”, se arată pe site-ul fundaţiei. 

sursa foto: stirilekanald.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here