Licitație bombă-Guvernul cumpără vagoane și rame electrice de aproape 300 milioane de euro

0
255

Conducerea Autorităţii pentru Reformă Feroviară a publicat un anunţ consultare piaţă pentru a obţine valoarea estimativă unitară pentru achiziţia de rame electrice noi destinate transportului feroviar de călători (RE-R) şi o cotaţie pentru mentenanţa acestora, în vederea iniţierii unei proceduri de achiziţie. În prima etapă,  ARF 20 rame electrice noi destinate transportului feroviar de călători, pe rutele suburbane şi regionale (RE-R).

“Se solicită prezentarea unei valori estimative unitară pentru rame electrice noi destinate transportului feroviar de călători (RE-R) şi o cotaţie pentru mentenanţa acestora, în scopul întocmirii referatului de necesitate privind valoarea estimată a achiziţiei”, conform anunţului de licitaţie. Termenul până la care se transmit propunerile operatorii economici interesaţi în cadrul procesului de consultare este 30 noiembrie.  Termenul până la care se desfăşoară procesul de consultare este 5 decembrie. 

“Operatorii economici interesaţi vor trimite pe adresa de email office@arf.gov.ro oferta financiară estimativă exprimată în Euro, fără TVA. Ulterior procesului de consultare, autoritatea contractantă va demara procedura de achiziţie în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, se arată în anunţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here