Cutremur la Digi24! Cea mai veche prezentatoare a DEMISIONAT! Care este motivul

0
81

Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook şi vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunţat la principalul jurnal de seară, de la ora 19.00. Digi a desfiinţat JUrnalul de la ora 19.00 după ce Liana Alexandru a anunţat condicerea că se retrage.  

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulţumesc celor din conducere care au înţeles o situaţie personală şi mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19”, a precizat Liana Alexandru.

„Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni şi fac o reverenţă celor care m-au susţinut”, a mai adăugat ea. 

„Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculaţiilor, dar unul e mai presus şi mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult”.

Amintim că pe 9 noiembrie Digi24 anunţa schimbări în grla Digi24. Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Jurnal de seară, a fost mutată pe tronsonul 19.00 – 22.00, fiind astfel scos Jurnalul de la ora 19.00, program care era în grila Digi24 încă de la lansare. 

Reprezentanţii Digi au explicat că Liana Alexandru „se va dedica unor proiecte personale şi vieţii de familie” şi că va continua să prezinte ştiri în weekend (nu se ştie încă pe ce tronson), scrie Paginademedia.ro.

“După 7 ani cu Digi24 şi aproape 4 ani de prime-time, în care mi-am dedicat seară de seară publicului, cu mii de ore live în ritmul nebun al televiziunii de ştiri, a venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea.

Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni şi fac o reverenţă celor care m-au susţinut de-a lungul acestor ani. Am pus multă pasiune în acest proiect, am investit afectiv şi profesional, am văzut cum creşte şi nu voi conteni să mă uit cu încredere la Digi24 şi la atâţia oameni dragi.

Voi continua să scriu, să mă frământ, să spun, să fac lucruri, cu sinceritatea care mă bântuie şi cu bucuria că putem fi împreună oricând.”, a expicat Liana Alexandru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here