Dezastru pentru Kanal D! Ce se întâmplă cu emisiunea Exatlon 3. Detalii de ultimă oră

0
277

Dacă în cea de-a doua ediţie era un dezechilibru evident între cele două echipe, Războinicii câştigând aproape toate competiţiile, acum situaţia s-a inversat. Faimoşii sub coordonarea lui Vladimir Drăghia îşi umilesc permanent adversarii impunându-se cu multe puncte avans.

Ziua de 9 februarie a însemnat încă o înfrângere dureroasă pentru Războinici, scor 10-5. De altfel, din ultimele 8 jocuri, echipa albastra a reuşit doar două victorii la limită. Toate acestea au făcut ca Exatlon 3 să nu ajungă la audienţa pe care o aştepta Kanal D, iar scandalul cu Alin Andronic din ediţia a doua a înclinat şi mai mult balanţa pe negativ.

Deşi cifrele sunt rezonabile, comparativ cu prima ediţie, sunt un adevărat dezastru, pentru că sunt la jumătate. Lipsa echilibrului dintre echipe îşi spune cuvântul. Practic nu există elementul competitivităţii, Războinicii fiind mereu depăşiţi cu scoruri record.

O parte din fanii emisiunii consideră că antrenorul Giani Kiriţă pune prea multă presiune pe concurenţii lui şi de aceea Faimoşii reuşesc să se impună atât de uşor, ei fiind superiori din punct de vedere mental.

Cert este că producătorii au greşit din nou când au ales echipele. Faimoşii sunt net superiori Războinicilor, iar fetele sunt mult mai slabe decât adversarele lor.

Dacă producătorii nu vor găsi o soluţie la această situaţie, probabil audienţa va continua să scadă, în timp ce producţia concurentă de la Pro Tv, Ferma, înregistrează cifre record.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here