Florian-Emil Dumitru, numit secretar de stat la Agricultură. Fermier, Dumitru fusese unul dintre numele vehiculate pentru ministru plin – Agricultura

0
57

Florian-Emil Dumitru a fost numit de premierul Ludovic Orban secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial. Florian-Emil Dumitru este considerat un bun specialist în problemele agriculturii, fiind și fermier, spun oficiali ai Ministerului. El este membru în cadrul Federaţiei Naţionale Pro Agro şi director executiv al Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Vitivinicole.

​Numele lui fusese vehiculat și ca titular ar portofoliului de la Agricultură, fiind susținut de Federația Națională PRO AGRO. Federația transmisese luna trecută o scrisoare de susținere a lui Emil Dumitru pentru funcția de ministru al agriculturii, scrie Digi24. Scrisoarea era semnată de actualul președinte al PRO AGRO, Ionel Arion, iar în document se aduceau argumente care denotă avantajele instalării unui fermier la conducerea ministerului pentru sectorul agricol din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here