Buneci And Buneci – Cei mai buni avocati din Bucuresti in 2020

0
102

Societatea Civila de Avocati BucurestiBuneci and Buneci” a fost infiintata in anul 2012 (preluand activitatea Cabinetului Individual de Avocat Buneci Petre care are o vechime de peste 15 ani), avand ca misiune reprezentarea intereselor clientilor cu profesionalismul, intelepciunea si ambitia de a obtine intotdeauna cel mai bun rezultat posibil si este recunoscut pentru abordarea pragmatica si creativa a problemelor juridice incredintate de clienti.

Societatea Civila de Avocati „Buneci and Buneci” ofera servicii de reprezentare la toate treptele de jurisdictie, oferind astfel asistenta si consultanta juridica, negocieri in domeniul dreptului penal, dreptului civil, dreptului comercial, dreptului familiei, dreptului administrativ, dreptului financiar si fiscal. Asistarea si reprezentarea clientului impune diligenta profesionala adecvata, pregatirea temeinica a cauzelor, dosarelor si proiectelor, cu promptitudine, potrivit naturii cazului, experientei si crezului profesional.

Obiectivul nostru consta in solutionarea cat mai rapida a problemelor juridice de orice natura si acordarea de consultatii juridice care sa vina in sprijinul ideilor dumneavoastra de afaceri, incercam sa acoperim, in acest scop, o paleta larga din domeniul juridic pentru a obtine cele mai bune rezultate in timp util pentru dumneavoastra.

Colectivul de avocati buni Bucuresti este condus de avocatul Petre Buneci, titular al biroului, membru al Baroului Bucuresti. Serviciile avocatilor societatii sunt ghidate de valori care stau sub semnul reusitei: dedicatie, perseverenta si ingeniozitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here