Umilință totală pentru Dinu Todoran. Ce i-a transmis Gigi Becali – Capital

0
19

Miercuri dimineaţă, cu o zi înainte de meciul cu Şahtior Karagandy din turul II preliminar al Conference League, Gigi Becali a avut o intervenţie la Pro X, în care l-a umilit crunt cu Dinu Todoran.

Mai exact, Gigi Becali susține că a purtat discuții cu Tudoran înainte de meci. El a a mai adăugat că a fost de acord cu toate ideile sale în general, însă unele nu au mers.

„Cu Todoran am vorbit înainte de meci, mi-a zis cum crede că ar fi bine, că vrea să încerce să joace cu Creţu închizător. I-am zis: «Bine, mă tată, cum zici tu». El mi-a explicat, eu am zis «da». Să nu credeţi că oblig. Nu, tată! Dacă văd că ideile lui sunt bune… ideea cu Creţu la închidere n-a fost bună. Eu am fost de acord cu Todoran, am zis că poate e specialist, dar n-a fost o idee bună. Dacă vedeam că e bine cu Creţu închizător, aş fi zis: «Da, uite, e deştept, nu mă mai bag»“, a spus Becali.

Milionarul a explicat apoi care sunt condițiile pentru ca Todoran vreun cuvânt de spus, în privinţa deciziilor tactice. Mai exact, acesta trebuie să lege ”o echipă adevărată”.

”Nu mă mai bag”

„Dacă o să se lege o echipă adevărată, care să câştige campionatul la 7-8 puncte diferenţă, la revedere, nu mă mai bag. Ce nevoie am? Dar, până atunci, nu vreau să ajung ca Dinamo, Rapid, Vaslui, Oţelul, Urziceniul şi altele, că pot enumera multe. Nu vreau să pierd ca Negoiţă 25 de milioane, ca Borcea 7-8 şi cu puşcărie, cum a pierdut Copos nu ştiu câte milioane şi puşcărie, ca Porumboiu cu 50 de milioane pierdute. Dacă cineva mă critică pentru asta, greşeşte. Nu voi lăsa niciodată ca averea mea să fie risipită de angajaţi. Antrenorul e un angajat“, a mai spus Becali.

Milionarul a mai vorbit și despre ultimatumul dat cehului Ondrasek. La FCSB, nu doar antreonrul Todoran a fost pus la punct, după un singur meci. Şi atacantul ceh, Zdenek Ondrasek care a apucat să joace doar o repriză cu FC Botoşani, e deja pe făraş. Ondrasek a fost adus, liber de contract, în această vară.

„Tată, m-am gândit mai bine şi-i mai dau o şansă lui Ondrasek ăsta. Am vorbit cu cineva şi mi-a spus să-l mai văd două, trei meciuri, că e păcat de băiat. Dacă nu joacă nimic după aceste meciuri, atunci vom discuta cu el şi vom încerca să ne despărţim frumos“, a afirmat Becali. Acesta a anunţat şi ultimul transfer al echipei: Andrei Dumiter (22 de ani) de la Sepsi.

Pentru această mutare, FCSB va plăti 350.000 de euro, iar covăsnenii vor încasa şi un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer al jucătorului, care poate evolua atât ca extremă, cât şi ca atacant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here