Liviu Dragnea aruncă bomba! Nimeni nu credea că poate face asta. A durat doar două săptămâni – Capital

0
18

Partidul cu care Liviu Dragnea speră să revină pe scena mare a politicii din România se apropie deja de 100.000 de membri!

Alianţa pentru Patrie se extinde cu repeziciune

A spus-o chiar fostul lider PSD, care adaugă că „Alianţa pentru Patrie” are constituite organizaţii în 35 de judeţe din România şi 17 ţări. Liviu Dragnea nu este însă, cel puţin deocamdată, membru al partidului politic.

„A sărit de 80.000 de membri, l-am întrebat pe Codrin Ştefănescu înainte de emisiune, că voiam să ştiu, sunt deja 35 de organizaţii constituite, în 35 de judeţe, 17 ţări au deja organizaţii APP constituite”, a declarat, joi seara, Liviu Dragnea, pentru B1 TV.

Liviu Dragnea nu este încă membru al partidului. Recunoaşte însă că l-a surprins în mod plăcut

Fostul preşedinte al PSD spune că nu este încă membru al Alianţei Pentru Patrie, însă susţine cu tărie acest partid, singurul care poate renaşte România, o ţară care „e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei”.

„Încă nu, dar susţin cu tărie acest partid, pentru că este un partid în care, din fericire sau din păcate, este singurul în care am încredere că poate renaşte România. România astăzi, şi nu numai astăzi, de vreo doi ani şi ceva, este condusă după nişte planuri care nu sunt ale ei.

Şi e captivă în continuare într-o spirală a laşităţii şi incompetenţei, care face ca economia şi societatea să se degradeze continuu. Este un partid care, trebuie să recunosc, m-a surprins plăcut”, a mai spus Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Atacuri informatice repetate asupra serverelor partidului

Alianţa pentru Patrie este un partid „care a crescut foarte mult” în cele două săptămâni de când a fost anunţat. A atras atât de multă atenţie, încât ar fi avut loc şi mai multe atacuri informatice asupra site-ului partidului, afirmă Dragnea.

„S-a spart parola de vreo 20 de ori. În sfârşit. A fost şi o pauză de cinci zile până când s-a refăcut site-ul şi a fost pus pe un server de afară”, a precizat fostul lider PSD.

Liviu Dragnea a mai adăugat că, personal, crede „foarte mult” în acest partid şi îl va susţine cu toată puterea şi priceperea sa.

„Îl voi susţine cu toată priceperea mea şi le voi pune la dispoziţie atât un manifest politic, cât şi o sumă de direcţii de acţiune pentru un viitor program de guvernare românesc, naţional şi românesc, nu naţionalist, nu şovin, naţional şi românesc, bazat pe patriotism economic”, a declarat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here