„Nu ştie cum să meargă!” – Capital

0
162

Scriitoarea britanică Lady Colin Campbell a lansat un atac dur la adresa lui Meghan Markle. Aceasta a crtiticat aspru modul în care ducesa de Sussex se afișează în spațiul public. De menționat este faptul că nu este prima oară când soția prințului Harry este criticată pentru ținuta ei neelegantă, sau nepotrivită.

Lady Colin Campbell susţine că acesta este şi motivul pentru care hainele nu se aşază bine pe ducesă, oricât de scumpe ar fi ele. Totodată, scriitoare, care a scris numeroase cărţi despre familia regală britanică o compară pe Meghan cu actriţa Joan Collins.

Aceasta susţine că postura soţiei lui Harry nu este în regulă pentru că aceasta este “smucită”, motiv pentru care hainele ei capătă tot felul de cute orizontale, inestetice.

Totodată, ea a mai adăugat că ducesa de Sussex nu știe nici măcar cum să meargă și nu înțelege conceptul ” de a fi în laRgul tău”.

„Meghan Markle nu ştie cum să meargă, acesta este şi unul dintre motivele pentru care hainele ei sunt întotdeauna atât de inadecvate. Acestea sunt ori prea strâmte sau prea largi, iar ea, pentru că nu a crescut cu moda couture, nu înţelege conceptul de a fi în largul tău atunci când porţi astfel de haine”, a spus aceasta.

Meghan Markle nu știe cum să meargă”

Scriitoarea a mai adăugat că nici poziția ducesei de Sussex nu este una normală. Aceasta nu stă locului și își ține pieptul mult prea în afară, iar hainele îi vin bine doar atunci când stă nemișcată.

„Poziţia ei este în neregulă, deoarece îşi scoate prea mult pieptul în afară şi nu stă locului. Când stă nemişcată, hainele i se potrivesc mult mai bine decât atunci când este în mişcare”, a mai observat scriitoarea.

Meghan Markle nu pare a fi interesată de criticile care i se aduc. Ducii de Sussex se concentrează pe afaceri de când s-au mutat în SUA, iar potrivit ultimelor informații, cei doi au încheiat chiar și un nou parteneriat în lumea afacerilor, de data aceasta cu firma de investiţii Ethic, care promovează investiţii financiare respectând anumite criterii de mediu, sociale şi de guvernanţă.

Prinţul Harry şi Meghan „împărtăşesc cu noi multe valori şi, bănuim, cu mulţi dintre voi”, a scris Ethic.

„Lucrând împreună, sperăm să informăm, să educăm şi să inspirăm acţiuni la scară largă în jurul unora dintre cele mai importante şi definitorii probleme ale vremurilor noastre”, a adăugat firma de investiţii.

Totodată, în urmă cu ceva timp, cuplul a mai explicat că doreşte să democratizeze ideea de a investi şi de a o face în companii responsabile.

„În lumea din care provin, nu se vorbeşte despre investiţii (…). Nu ne permitem luxul de a investi, ni se pare atât de chic”, a declarat Meghan Markle într-un interviu acordat New York Times.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here