Nespresso sau nescafe Dolce Gusto

  0
  188

  într-o mare de produse, două ies în evidență mai presus de toate, aparatele de cafea Nespresso și aparatele de cafea Nescafe Dolce Gusto. Ambele sisteme de preparare a cafelei folosesc capsule, însă sunt destul de diferite. Trebuie să cunoști diferențele pentru a alege între Nespresso și Nescafe Dolce Gusto.

  Prima diferență este elaborarea, în timp ce Nescafe Dolce Gusto oferă în principal o cafea solubilă, la Nespresso ne confruntăm cu o cafea espresso, cea care păstrează cel mai mult caracteristicile cafelei și calitățile nutriționale ale acesteia în timpul preparării. Cu alte cuvinte, capsulele de cafea Nespresso oferă o gamă mai largă de arome, motiv pentru care iubitorii de cafea optează mai de grabă pentru acest tip de aparat cu capsule. Cafeaua Nespresso este, fără îndoială, de o calitate superioară.

  Cauti Nespresso pe emag.ro ai ocazia sa comanzi dintr-o multitudine de produse Nespresso!

  Între timp, cei care beau cafea doar la micul dejun sau o gustare găsesc în Nescafe Dolce Gusto o atracție mai mare, deoarece multe dintre capsulele sale includ chiar și lapte praf, care oferă un sistem rapid și eficient de preparare a băuturilor pe bază de cafea mai complicate.

  Nescafé Dolce Gusto este capabil să ne ofere o cantitate neîncetată de produse diferite, de la ciocolată la cafele de toate gusturile, de la latte macchiato la un cappuccino tradițional. De asemenea, putem pregăti ceai și chiar Nesquick cu aparatul de cafea Nescafé Dolce Gusto. Între timp, Nespresso este un produs exclusiv de cafea.

  Aparatele de cafea Nescafe Dolce Gusto sunt în general mai ieftine și au o gamă variată de produse și mai ieftine, dar și ceva mai scumpe, cu mult mai multe funcții. Și capsulele Dolce Gusto sunt în general mai ieftine și există o varietate mai mare în supermarketuri decât în cazul aparatelor Nespresso. În cazul Nespresso, este mai greu să găsim aparate sub 50 de euro și au o construție mai elaborată. Deși, este adevărat că Nespresso oferă o varietate mai mare de aparate de cafea de nivel înalt în design și materiale precum Master sau Lattisima, ceea ce înseamnă că publicul high-end va avea mult de ales din gama Nespresso.

  Pe scurt, este clar, dacă ceea ce cauți este gustul unei cafele autentice cu o calitate greu de egalat în orice cafenea, ar trebui să optezi pentru Nespresso. Totuși, dacă în ciuda consumului de cafea nu ești un iubitor al acestui tip de produs, optarea pentru flexibilitatea și versatilitatea unui aparat Nescafe Dolce Gusto poate fi cea mai bună opțiune pentru viitor. Este clar că ambele aparate de cafea sunt axate pe două tipuri diferite de public, acum tu, ca utilizator, trebuie să ții cont de avantaje și de piața țintă. În funcție de aceste aspecte, poți face o alegere potrivită pentru tine.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here