Doriți un salariu de programator, dar nu vă atrage codarea? LINK Academy organizează un curs gratuit pentru viitorii testeri de software în București

0
180

​​Doriți să începeți o carieră în IT, dar nu știți cum? Notați-vă data de 31 mai în calendar și familiarizați-vă cu una dintre cele mai bine plătite ocupații, deoarece LINK Academy vă oferă un curs gratuit pentru o carieră de tester de software!

LINK Academy organizează un curs gratuit pentru viitorii testeri de software în BucureștiFoto: LINK Academy

Această ocupație în IT reprezintă o alegere excelentă pentru începătorii care nu au experiență și cunoștințe tehnice, precum și un punct de plecare foarte bun pentru dezvoltarea carierei în departamentul IT!

Testerii de software sunt foarte căutați, deoarece fără ei nu este posibilă activitatea niciunei companii IT.

Cursul gratuit din domeniul testării software, cu titlul „Software Design and Architecture”, se va desfășura pe o perioadă de trei săptămâni, între 31 mai – 17 iunie, în fiecare marți și vineri după-amiaza, iar cursul va fi susținut de către profesorul și expertul în software Radu Manea.

Înscrieți-vă imediat și asigurați-vă la timp locul printre viitorii experți IT!

De ce jobul de tester de QA este potrivit pentru tine?

În urma dezvoltării și a schimbărilor permanente într-una dintre cele mai profitabile industrii, cererea experților în IT este tot mai mare, în special a celor care vor contribui la dezvoltarea fiecărui produs software și digital.

Munca efectuată de către un Software and QA tester este indispensabilă în procesul de creare a soluțiilor software. De ce?

Testerul de Software and QA este persoana care lucrează cot la cot/direct cu programatorii, designerii, managerii și întreaga echipă de software, iar principala sa sarcină este verificarea corectitudinii, identificarea și rezolvarea problemelor și a bug-urilor, precum și adaptarea noilor produse software și digitale, platformei și jocurilor la nevoile utilizatorilor.

În marea de experți IT, jobul de tester de Software and QA este unul dintre cele mai căutate, tocmai datorită importanței rolului, a timpului scurt necesar pentru asimilarea abilităților necesare și, desigur, datorită jobului asigurat, foarte bine plătit, care este garantat testerilor profesioniști.

Studiile din 2017 realizate de către una dintre companiile software de top, Tricentis, demonstrează pierderea companiei de până la 1,7 trilioane de dolari cauzate de 606 bug-uri software descoperite. Pentru a evita astfel de probleme și pierderi enorme, scopul primar al companiilor IT din prezent este angajarea testerilor profesioniști de Software and QA, al căror rol este de o importanță majoră.

LINK Academy – cel mai bun mod de a începe o carieră de tester de software bine plătită

LINK Academy lucrează după cele mai moderne principii de educație, care garantează succesul și o nouă carieră profesională pentru unele dintre cele mai căutate joburi în IT, printre care se evidențiază profesiile software, unde salariile medii în România sunt și de până la 130.000 RON.

După cursul gratuit de trei săptămâni în clasele LINK Academy cu echipament modern, vă puteți perfecționa în continuare cunoștințele în cadrul programului Software testing & QA, care vă va asigură un job într-una din cele mai prestigioase companii IT sau un job ca freelancer, pe care îl puteți face din confortul casei voastre.

Decizia este a VOASTRĂ!

În mai puțin de un an, LINK Academy vă va pregăti pentru cele mai profitabile joburi de IT din prezent cu ajutorul cadrului profesionist, a celor mai bune echipamente, a planului și programei moderne, a unui șir de proiecte practice, cele mai apreciate certificate recunoscute pe plan internațional precum ISTQB (International Software Testing Qualifications Board), cursuri de limbă engleză și germană, care vă vor deschide ușa companiilor străine, precum și suport permanent din partea Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, care vă pune în legătură cu cei mai buni angajatori.

Înscrieți-vă cât mai repede și asigurați-vă locul la timp!

Îmbunătățiți-vă cunoștințele și abilitățile necesare pentru jobul căutat de tester Software and QA complet gratuit!

Numărul de locuri este limitat, așadar grăbiți-vă cu înscrierea și asigurați-vă locul la timp pentru începerea uneia dintre cele mai promițătoare și mai bine plătite cariere în IT!

Articol susținut de LINK Academy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here