Cel mai mare broker imobiliar îşi schimbă sediul, dar rămâne în Piaţa Victoriei

0
64

Brokerii vor ocupa un spaţiu de aproape 1.000 mp, la primul etaj al clădirii care, alături de Vila Oromolu, face parte din ansamblul Aviatorilor 8. Lucrările de amenajare a noului sediu se vor finaliza până la sfârşitul lui 2018, urmând ca, de la începutul lunii noiembrie, CBRE să-şi desfăşoare temporar activitatea în spaţiile de lucru flexibile Spaces din Campus 6, complex dezvoltat de către Skanska şi administrat de către CBRE. Proiectul Campus 6 este situat lângă Universitatea Politehnică, în zona de centru-vest a capitalei.

“Era firesc ca, în momentul în care am decis să ne mutăm, să abordăm acest proces cu tot profesionalismul şi know-how-ul pe care ni le conferă experienţa. Ne-am propus să facem din schimbarea sediului un adevărat studiu de caz, în care să folosim cele mai noi tehnologii şi aplicaţii pe care le deţinem, pentru a arăta cum se poate face trecerea de la aspectele ce ţin de funcţionalitatea, siguranţa şi confortul unor spaţii de birouri spre zona de experienţă superioară a utilizatorului”, a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director al CBRE Romania.

Clădirea de birouri din ansamblul Aviatorilor 8, dezvoltată de NEPI Rockcastle, dispune de o suprafaţă totală închiriabilă de peste 7.700 mp şi de o parcare cu 202 locuri, amplasate pe trei niveluri subterane. În afară de CBRE, chiriaşii proiectului sunt: concernul american General Electric, care are aici sediul centrului de soluţii software, Fitbit, producător american de echipamente de monitorizare a activităţii fizice şi compania americană Philip Morris. Proiectul Aviatorilor 8 este evaluat la 40,7 mil. euro şi generează o chirie anuală de 2,7 mil. euro, potrivit proprietarilor. 

CBRE este cea mai mare companie de consultanţă imobiliară după cifra de afaceri raportată în 2017.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here