Zambeste cu incredere

0
59

Reprezentantele sexului feminin vor intotdeauna sa fie in centrul atentiei, in orice moment, indiferent de loc, ora sau zi. Tocmai de aceea majoritatea femeilor investesc foarte mult in aspectul fizic si mai ales in ceea ce priveste garderoba. Sa nu uitam de look-urile indraznete pe care le adopta cu incredere foarte multe dintre ele.

De asemenea, majoritatea pun pret pe aspectul danturii. O persoana care dispune de o dantura perfect sanatoasa si impecabil de stralucitoare va fi mereu in centrul atentiei si va reusi sa atraga privirile celor din jur.

Tocmai de aceea procedul de albire a dintilor, este extrem de adoptat de catre majoritatea femeilor, insa nici barbatii nu se dau inlaturi de la asa ceva. Bineinteles ca, consturile sunt substantiale, in special atunci cand apelati la aceste tipuri de servicii atunci cand sunteti in deplasare. Spre exemplu atunci cand sunteti in concediu. Insa, acest lucru nu este un impediment, intrucat gasiti nu doar o stomatologie in Constanta, sau o singura clinica dentara in Constanta, ci mult mai multe si mai mult decat atat aveti posibilitatea de a gasi in cadrul acestora si dentist non-stop. Sa vedem in continuare informatii despre albirea dintilor, dar inainte de toate sa vedem ce anume duce la deteriorarea danturii.

Ce cauzeaza afectiunea dentara si boala gingiilor?

Placa este o substanta lipicioasa care se formeaza pe dinti. Cand placa ramane prea lung pe dinti, poate duce la carii dentare si la afectiuni ale gingiilor. Periajul si folosirea atei dentare ajuta la obtinerea placii din dinti, astfel incat gura sa ramana sanatoasa.

De asemenea, albirea dintilor este frecvent abordata cu maximum de interes in special de catre tinere doamne si domnisoare, intrucat stim bine ca un zambet stralucitor si o dantura impecabila este cheia succesului in orice situatie va aflati. Insa, inainte de toate sa aflam cateva informatii cu privire la albirea dintilor.

Procesul de albire a dintilor

Pentru albirea dintilor se foloseste ca si substanta activa peroxidul de carbamida, cu o concentratie de 10 16% pentru albirea acasa si 45% pentru procedurile de practica dentara. Utilizarea gelului peroxid de carbura 10% in tavi este echivalenta cu 3% peroxid de hidrogen si 7% uree. Peroxidul de hidrogen se descompune in oxigen activ, dar si in apa si nu in ultimul rand in uree in amoniac si dioxid de carbon. Toate aceste produse secundare exista in mod natural in interiorul corpului si alimentelor si sunt bine tolerate de corpul uman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here